Ala Kampung Chalet Radi

Ala Kampung Chalet Radi. 12 unit chalet rm100 seunit. Os menawarkan pelbagai chalet pilihan dalam suasana kampung.

My World Homestay D Kampung from anjasukma.blogspot.com

Di sini ada juga sebuah rumah banglo, 2 buah chalet ala kampung dan 2 buah chalet moden untuk disewakan. Chalet konsep seni bina keukenhof, tarikan baharu batu kurau. Ala kampung chalet is in kampung teluk senangin, perak, malaysia.

See More Ideas About Traditional House, House Design, Thai House.

Bilik sewa rumah kedai @ maluri cheras, kuala lumpur. 12 unit chalet rm100 seunit. Menariknya, resort ini bukan sahaja boleh memuatkan bilangan orang yang ramai (sesuai untuk reunion atau percutian keluarga), ada juga di antaranya hadir dengan harga mampu milik!

Read >>  Maksud Peribahasa Biar Putih Tulang Jangan Putih Mata

Os Menawarkan Pelbagai Chalet Pilihan Dalam Suasana Kampung.

Pengusaha chalet latip d’ayer itam, abdul muzhafar abdul manab (kiri) dan abangnya abdul. Mari saksikan senarai 7 buah resort ini: Nak bergerak dari satu tempat menarik ke tempat yang lan sangat dekat.

A Visit To Kampung Alai Homestay In Melaka.

Lot 1006, chalet jalan segari, kampung labohan bilis, 32200, kampung teluk senangin perak, malaysia 3. Celi chalet agak menarik dengan chalet kecil yang comel dan kawasan persekitaran yang bersih. Jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk merasai pengalaman percutian tidak dilupakan dalam sejarah percutian anda semua.

Chalet Ala Kampung Terletak Di Teluk Senangin, Perak.

This village of modest size boasts a population of approximately two thousand, in 500 houses. Destinasi percutian menarik di malaysia mengikut negeri. Terdapat lima buah rumah bagi yang ingin bermalam dalam suasana nyaman dengan udara segar serta jauh dari kesibukan kota.

Boleh Buat Kursus Dan Family Day.

Terletak kat ladang kebun, penginapannya comel dan ala hipster! Classic malay home, kuala lumpur. Kemudahan kolam mandi, aktiviti memancing ala kampung, udara yang segar.