Anak Ajai Dan Nurul

Anak Ajai Dan Nurul. Ayu nazirah binti mohd faizal (ayu) yang merupakan anak kepada komposer ajai dan penyanyi nurul wahab depp telah membuktikan bahawa kebijakan dan kecemerlangan akademik juga milik anak artis. Terbaru, nurul ada menulis di laman blog meluahkan hati dan perasaan kesal kerana asyik ditanya tentang kisah silam mereka.

“Usia 7 tahun ibu bapa berpisah, ia bukan sesuatu yang from www.penmerahpress.com

Nurul mengakui tidak mudah bagi ayu nadirah berdepan dengan kemelut rumah tangganya, namun ayu membuktikan dia seorang yang tabah dan cekal. Perkara itu dikongsi oleh nurul di laman sosial facebook miliknya ketika dia dan ayu berada di lapangan terbangan antarabangsa kuala lumpur untuk terbang ke kuching. Hai ajai and nurul, just advise you again, please back to normal life, dan sayang lah kepada anak2x, jangan ikut nafsu, anak yg paling penting di dunia ini.

Kalau Sebut Nurul Takut Korang Tak Kenal.

Menerusi album inilah buat pertama kalinya gandingan ajai & nurul diperkenalkan iaitu menerusi lagu aku cinta, aku rindu. Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada form report chord yang disediakan. Ajai macam biasa nampak gak la hensem.

Tak Mahal Sangat Dan Taklah Murah Sangat.

Si ajai pun dah kawin lain, tapi nak senang kenal tetap terpaksa panggil nurul ajai. Spm 9a, ajai dan nurul hadiahkan anak sebuah kereta (2 gambar) ayu nazirah telah mendapat keputusan 9a dalam semua matapelajaran termasuk 2a+ dalam subjek bahasa inggeris dan matematik. Jika ada sebarang masalah tentang chord lagu diatas sila buat aduan pada form report chord yang disediakan.

Read >>  Pejabat Kwsp Seberang Jaya

[ Report Chords] Report Chord:

Sementara itu nurul yang dihubungi mstar online bagi mengulas teguran ajai itu mengambil pendekatan untuk tidak memberikan sebarang komen. “tiada siapa yang menginginkan perpisahan,” ujar ajai seakan mengeluh ketika membuka bicara tentang penceraiannya dengan nurul. “mustahillah kalau saya katakan tidak sedih atau kecewa, tetapi.

Lebih Bahagia Ialah Apabila Mereka Dapat Beraya Bersama Anak Hasil Perkahwinan Terdahulu.

Perkara itu dikongsi oleh nurul di laman sosial facebook miliknya ketika dia dan ayu berada di lapangan terbangan antarabangsa kuala lumpur untuk terbang ke kuching. Ayu nazirah merupakan produk sekolah berasrama penuh berwibawa, sekolah tun fatimah. Ayu nazirah binti mohd faizal (ayu) yang merupakan anak kepada komposer ajai dan penyanyi nurul wahab depp telah membuktikan bahawa kebijakan dan kecemerlangan akademik juga milik anak artis.

15 Rows Setelah Berkahwin Nurul Berheat Seketika Kerana Melahirkan Anak Sulung Ayu Nazirah Dan Pada Tahun 1998 Beliau Muncul Dengan Album Solo Ketiga Berjudul Kini Dan Selamanya.

Hai ajai and nurul, just advise you again, please back to normal life, dan sayang lah kepada anak2x, jangan ikut nafsu, anak yg paling penting di dunia ini. Nourul mendirikan rumah tangga dengan ajai pada disember 1996 dan berpisah pada tahun 2007. Walaupun diorang dua bukan suami isteri dah.