Anak Datuk Yusof Haslam

Anak Datuk Yusof Haslam. Communications.beliau juga mempunyai hubungan rapat dengan pelakon dan pengarah, datuk yusof haslam sebagai rakan karib dan kolaborator filem. Ikuti temu bual eksklusif mstar online besama pengarah dan penerbit terkenal datuk yusof haslam mengenai isu semasa filem tempatan dan pencapaian sepanjang beliau bergelar anak seni.

Yusof Haslam Saya nak 'psiko' Syamsul! Hiburan mStar from www.mstar.com.my

Datuk yusof haslam mendakwa tidak pernah membaca atau mendengar nama novel itu serta menafikan menjadikannya sebagai asas bagi. Dulu dan kini, tiada perubahan bagi datuk yusof haslam. Ikuti temu bual eksklusif mstar online besama pengarah dan penerbit terkenal datuk yusof haslam mengenai isu semasa filem tempatan dan pencapaian sepanjang beliau bergelar anak seni.

Tidak Hanya Bercerita Tentang Projek Baru Anaknya Itu, Datuk Yusof Haslam Sesekali Tersenyum Sambil Mengenangkan 'Kerenah' Pelakon Dan Pengarah Muda Itu Yang Adakalanya Memeningkan.

Communications.beliau juga mempunyai hubungan rapat dengan pelakon dan pengarah, datuk yusof haslam sebagai rakan karib dan kolaborator filem. Datuk yusof haslam timang cucu keempat di tahun baru! Haslam khan nama isteri :

Faizal Yusof, Syamsul Yusof, Syafiq.

Yusof kelana (lahir omar bin kamarudin; Anak datuk tu bila dah balik malaysia nanti ok lah dia. The immense popularity of his films had led him to be nicknamed.

Setakat Gambar Saja Aku Tak Boleh Katakan Dia Liar.

04042009 dari sumber yang diterima ini adalah anak kedua dari tiga orang anak yusof haslam. Majlis resepsi bagi meraikan perkahwinan dua anak lelaki pengarah dan penerbit filem, datuk yusof haslam syamsul dan syafiq berlangsung meriah di dewan perda. Biodata yusof haslam dan profil terkini.

Taman Melawati, Kuala Lumpur Nama Ayah :

Baginya, perselisihan faham dalam keluarga adalah perkara biasa. View of an oil palm plantation, after deforestation, sumatra illegal mining causes deforestation and r Dari sumber yang diterima, ini adalah anak kedua dari tiga orang anak yusof haslam.

Yusof Ketika Dihubungi Mstar Memberitahu Dia Tidak Berhak Memberi Sebarang Komen.

Kalau liar ke dan apa2 pun, itu semua bukan hal kita. Inilah gambar anak kedua yusof haslam yang korang tak pernah tengok. 24 april 1954 alamat rumah :