Anak Kandung P Ramlee

Anak Kandung P Ramlee. Perkahwinan kedua beliau adalah dengan noorizan mohd. A bm anakku sazali dengarlah.

OMAR M. HASHIM (OMARA) Nasir P. Ramlee Yang Ku Kenal from mamutanjung.blogspot.com

P.ramlee hanya mempunyai dua orang anak kandung iaitu semasa berkahwin dengan junaidah (isteri pertama). Perkahwinan kedua beliau adalah dengan noorizan mohd. Katanya dia berikan pd pasangan p ramlee n saloma sebagai anak angkat.

Namun Begitu, Kerana Sifatnya Yang Pemurah Dan Suka Membantu Orang Lain, Beliau Telah Mengambil Ramai Anak Angkat, Dan Menjaga Anak Tiri Hasil Perkahwinannya Dengan Norizan Dan Saloma.

Ramlee mempunyai ramai anak yang dijaga beliau dan tetapi hanya dua orang sahaja yang merupakan anak kandungnya hasil perkahwinan beliau dengan junaidah. Ramlee pernah berkahwin tiga kali. Kemudian mereka dikurniakan 2 orang cahaya mata, iaitu mohamad nasir dan arfan.

Read >>  Anak Shah Rukh Khan

Perkahwinan Kedua Beliau Adalah Dengan Noorizan Mohd.

Ramlee mempunyai ramai anak yang dijaga beliau dan tetapi hanya tiga orang sahaja yang merupakan anak kandungnya hasil perkahwinan beliau dengan junaidah. P ramlee bagaimanapun mempunyai tiga anak angkat, iaitu sabarudin, sazali dan dian. Tan sri p ramlee august 22, 2014· perkahwinan dan keluarga p ramlee:

Mempunyai Kelebihan Ilmu Kebatinan Dan Sihir.

Dia lahir hasil perkahwinan mohd nasir dengan pelakon rashidah jaafar. Katanya dia berikan pd pasangan p ramlee n saloma sebagai anak angkat. Malek berumur 40an, seorang lelaki bengis.

Kali Pertama Beliau Berkahwin Dengan Junaidah Daeng Harris Pada 1950 Tetapi Perkahwinan Mereka Menemui Kegagalan Pada Tahun 1954.

P.ramlee hanya mempunyai dua orang anak kandung iaitu semasa berkahwin dengan junaidah (isteri pertama). Istri di ajak menolak anak kandung jdi korban hingga hamil 2 kali. Makcik i dulu tinggal di bedok singapura bercerita.ada seorang ahsoh jual telur di pasar bedok mengaku dia sebenarnya ibu kandung kepada dian p ramlee.

P.ramlee Adalah Anak Emas Shaw Brothers Singapura, Dan Menjadi Antara Pengarah Filem Yang Berbajet Besar Ketika Itu.

Ramlee pernah berkahwin tiga kali. Ramlee kedua putranya itu terpaut usia satu tahun (mohd. Namun begitu, kerana sifatnya yang pemurah dan suka membantu orang lain, beliau telah mengambil ramai anak angkat, dan menjaga anak tiri hasil perkahwinannya dengan norizan dan saloma.