Anak Pokok Gaharu Untuk Dijual

Anak Pokok Gaharu Untuk Dijual. Harga boleh dirunding mengikut kuantiti anak benih. Ramai yang telah mengetahui betapa mahalnya harga gaharu.

Pengusaha & Pembekal Anak Pokok Daun Kelor (Moringa from spmodels.net

“pokok karas memerlukan lebih kurang 50 tahun untuk menghasilkan gaharu bermutu tinggi,” kata dr. Hanya pembeli yang sah melalui igs sahaja akan di bimbing mengenai teknik inokulasi dan dalam tempoh inokulasi telah dilakukan selagi. Pokok gaharu untuk dijual selamat sejahtera penduduk daerah kuching dan sekitarnya, kami menjual anak pokok gaharu berharga rm 18.00 serta polibag.dan kami dapat menghantar ke tempat anda (minimum 100 pokok).

Anda Mencari Anak Pokok Gaharu?

Jika pesan banyak, kami boleh memberikan harga istimewa , boleh dirunding, sila hubungi saya muz di talian 0135649971. “pun begitu, hanya satu hingga sepuluh peratus sahaja pokok karas hutan akan menghasilkan gaharu, sebab itulah ianya sangat sukar didapati dan bernilai tinggi,” tambah beliau. Gaharu ini akan dijual kepada pekedai atau pengeksport.

Read >>  Piala Sumbangsih Jdt Vs Kedah

Anak Pokok Available Untuk Dijual 2 Kaki 4000 Pokok 3000 Pokok Sekaki.

Terdapat juga sumber anak benih pokok gaharu untuk dijual dalam malaysia diimport secara borong daripada negara seperti kemboja, thailand dan vietnam. Anak benih pokok gaharu, membekalkan biji benih & anak benih gaharu depu. Anak benih pokok cendana ( santalum album l ) harga :

Terdapat 3 Kaedah Tanaman Gaharu;

Bagaimana rupa dan bentuk pokok karas, kaedah penanaman dan pembajaan, spesis terbaik untuk ditanam dengan iklim panas lembab di malaysia, teknik suntikan dan kebenaran kejayaan inokulan lalu akhirnya saiz pasaran gaharu itu sendiri yang. Sila berhubung untuk mengetahui lebih lanjut. Anak pokok gaharu untuk dijual

Dalam Negeri Pahang 300 Pokok.

Ia terbahagi kepada industri berskala kecil dan besar. Sedikit yang nekad memulakan langkah menanam pokok karas. Dapatkan inokulan sgb untuk pokok gaharu,terbukti menghasilkan teras gaharu.

Jenis Subintegra Rm7 Termasuk Penghantaran.

Lokasi 10km dari pekan pitas sabah. Ketinggian pokok dlm 0.8 meter hingga 1 meter. Ramai yang telah mengetahui betapa mahalnya harga gaharu.