Anak Pokok Kacang Botol

Anak Pokok Kacang Botol. Warisan petani pokok kacang botor 1. Hasil tanaman kacang botor nieyl s life story.

♨ Dapur kak Ina dan etcetera ) ♨ Kacang Botol… from inacancooktoo.blogspot.com

Itu maknanye tak lama lagi bleh la tuai hasil tanamanku ini. Bahan yang digunakan dalam video:1. Pokok kacang renek pun boleh.

Dari Biji Benih Sampai Daun Nye Merimbun Hijau.

Untuk anak benih cili pula saya ambil dari pokok induk. Do you want to buy kacang botol anak pokok kacang kelisa for rm27 from the genuine or want to buy it from a distributor and agent for only rm20? Pokok peria dan kacang botol.

Orang Kita Panggil Baja Kopi Tapi Nama Betulnya Baja Kopi Ialah Npk 888.

Tips penjagaan pokok kacang botol 1. Pokok kacang botor yang terlindung dari sinaran matahari kurang berbunga. Home / anak benih / tumbuhan herba / pokok kacang botol.

Read >>  Jkm Daerah Johor Bahru

Bahan Yang Digunakan Dalam Video:1.

Hari rasa happy aje bila tengok anak pokok peria katak dah bertambah besar, benih yang lain pun dah start bercambah. Ambil benihnya dari kacang botol yang sudah kering.tanam anak benih kacang botol dalam 1cm dalam tanah, setiap lubang 2 biji secara bersebelahan. Baja boleh dibuat selepas pungut hasil atau bila lihat kesuburan pokok merosot.

Disebabkan Keupayaannya Untuk Mengikat Gas Nitrogen Dari Atmosfera, Pokok Ini Tidak Memerlukan Banyak Baja Nitrogen Tetapi Masih Memerlukan Baja Lain Seperti Fosforus Dan Kalium.

Cara ini sesuai untuk kawasan penanaman yang kecil. Anak benih kacang botol saya perolehi dari rumah orang tua. Ambil benihnya dari kacang botol yang sudah kering.tanam anak benih kacang botol dalam 1cm dalam tanah, setiap lubang 2 biji secara bersebelahan.

Pokok Kacang Renek Pun Boleh.

Pokok sangitan/kerak nasi rm 16.50. Baja kopi juga sesuai letak dekat pokok limau kasturi, limau nipis dan kedondong. Untuk baja pada permulaan, anda boleh guna baja serbaguna supaya dapat mengekalkan kesuburan tanah selain dengan cara ini juga dapat membekalkan nutrien yang.