Anak Rosnah Mohd Noor

Anak Rosnah Mohd Noor. Advertisement rosnah pernah berkahwin dengan. Keluarga rosnah mohd noor wan ramada sedang melanjutkan pelajaran dalam bidang seni bina di australia manakala anak bongsunya pula belajar di sebuah kolej swasta kuala lumpur.

Rosnah Mohd Noor Muda markulambang from markulambang.blogspot.com

Kepada yang ingin ziarah, beliau di wad onkologi 2a, katil 3. Advertisement rosnah pernah berkahwin dengan. Sebelum ini dia telah berlakon dalam pelbagai filem, antaranya esok untuk siapa dan hantu siang.

Keluarga Rosnah Mohd Noor Wan Ramada Sedang Melanjutkan Pelajaran Dalam Bidang Seni Bina Di Australia Manakala Anak Bongsunya Pula Belajar Di Sebuah Kolej Swasta Kuala Lumpur.

Kepada yang ingin ziarah, beliau di wad onkologi 2a, katil 3. Pohon doa semua agar beliau segera sembuh. Noor iaitu pelakon oktovia manrose apabila dia kini telah pun sah bergelar isteri bekas pemain bola sepak, mohamad khairul efsan mdisa, dengan sekali lafaz.

Read >>  Anak Itik Tok Wi

Tahniah Kami Ucapkan Buat Anak Kepada Penyanyi Dangdut, Iwan Syahman Dan Pelakon Allahyarham Rosnah Mohd.

Beliau mula menceburi bidang lakonan pada awal tahun 1982 ketika dia membintangi ribut di hujung senja bersama allahyarham ed osmera, ismail mahmud dan gaya zakry. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan tiga cahaya mata, wan ramada agus putra, wan shamira puteri octavia dan wan shahera puteri apreena. Sebelum ini dia telah berlakon dalam pelbagai filem, antaranya esok untuk siapa dan hantu siang.

Anak Kedua Daripada Tiga Beradik Hasil Perkongsian Hidup Penyanyi Dangdut, Iwan Syahman Bersama Pelakon Dan Penerbit Drama, Allahyarham Rosnah Mohd Noor Ini Mengagumi Bakat Nabila.

Malah tanpa berselindung via mengakui nabila adalah idolanya. Последние твиты от syahanis mohd noor (@hanismohdnoor). Advertisement rosnah pernah berkahwin dengan.

Mesti Ramai Yang Masih Ingat Lagi Dengan Raja Dangdut, Iwan Yang Kini Sudah Meninggalkan Dunia Dangdut Dan Beralih Ke Muzik Ketuhanan.

Noor, 48, pelakon yang merupakan anak ketiga dalam sembilan beradik itu pada mulanya hanya menghidap kanser. Petang semalam, rosnah, 54, telah meninggal dunia setalah tiga tahun menghidap kanser payu dara di hospital kuala lumpur. Rosnah mohd noor is an actress known for di ambang kasih 1984 gadis hitam putih 1986 and.

Rosnah Turut Memiliki Seorang Cucu Yang Berusia Setahun Hasil.

Para pembaca beautifulnara terutamanya dari kalangan generasi x rasanya mengenali rosnah mohd noor. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan tiga cahaya mata, wan ramada agus putra, wan shamira puteri octavia dan wan shahera puteri apreena.