Bangunan Kwsp Jalan Gasing Terbakar

Bangunan Kwsp Jalan Gasing Terbakar. Lot 1, jalan renggam 15/5, off persiaran selangor, seksyen 15, 40200 shah alam, selangor darul ehsan. Sehingga pukul 12.20 tengahari, sebab dan kesan kejadian masih tidak diketahui.

Bangunan KWSP Jalan Gasing terbakar Astro Awani from www.astroawani.com

Sebahagian daripada bangunan enam tingkat kumpulan wang simpanan pekerja (kwsp) di jalan gasing, petaling jaya, dijilat api tengah hari ini. Lot 1, jalan renggam 15/5, off persiaran selangor, seksyen 15, 40200 shah alam, selangor darul ehsan. Pihak jabatan bomba dan penyelamat menerima panggilan berhubung kebakaran di bangunan enam tingkat itu.

Pihak Jabatan Bomba Dan Penyelamat Menerima Panggilan Berhubung Kebakaran Di Bangunan Enam Tingkat Itu.

Bangunan kumpulan wang simpanan pekerja (kwsp) di jalan gasing, petaling jaya yang terbakar tengah hari ini berusia 58 tahun. Sehingga kini, asap tebal serta api kelihatan dari bangunan berkenaan yang dapat dilihat dari lebuhraya persekutuan. Kwsp jalan gasing branch has been established to solving.

Read >>  Reka Bentuk Rumah Kampung Moden

Ketua Pengarah (Operasi) Jabatan Bomba Dan Penyelamat, Datuk Soiman Jahid Berkata, Pihaknya Menerima Panggilan Kecemasan Pada Pukul 11.52 Pagi Dan Tiba Di Tempat Kejadian Enam Minit Kemudian.

Satu kebakaran dilaporkan berlaku di bangunan kumpulan wang simpanan pekerja di jalan gasing di sini.setakat jam 12.20 tengahari, punca dan impak masih belum. Kebakaran di pejabat kumpulan wang simpanan pekerja (kwsp) di petaling jaya dipercayai disebabkan oleh percikan api ketika kerja penyelengga. Bangunan kwsp, jalan gasing, 46598 petaling jaya, selangor darul ehsan fax no.

Ketika Ini, Foto Serta Video Kejadian Kini Dikongsi Oleh Pengguna Jalan Raya Menerusi Media Sosial.

Kebakaran bangunan kwsp jalan gasing kebakaran bangunan kwsp jalan gasing. Baca dan tonton video penuh kejadian kebakaran bangunan kwsp di jalan gasing, petaling jaya semalam. Sebanyak 40 peratus bangunan kumpulan wang simpanan pekerja (kwsp) di jalan bukit gasing, petaling jaya terbakar selepas lapisan luar bangunan (cladding) itu terbakar.

Bangunan Kwsp Di Jalan Gasing, Bukit Gasing Petaling Jaya, Selangor Terbakar Tengah Hari Ini.

Kebakaran itu, bagaimanapun sudah pun berjaya dikawal, menurut jurucakap kwsp. Punca kebakaran bangunan kwsp di jalan gasing adalah daripada percikan api. Setakat jam 12.20 tengahari, punca dan impak masih belum dikenal pasti.

603.5101.7333 [Email Protected] Ikuti Kami.

[terkini] bangunan kwsp guna bahan mudah terbakar yang terlarang kebakaran dikatakan bermula pada jam 12 tengahari tadi. Kebakaran bangunan kwsp tiada unsur jenayah. Bangunan kwsp di jalan gasing terbakar seramai 39 anggota penyelamat dari beberapa buah jabatan bomba dan penyelamat dari petaling jaya, hang tuah dan pelabuhan klang telah dikera.