Bila Berlabuh Tabir Malam Indah Lirik

Bila Berlabuh Tabir Malam Indah Lirik. Hari ini di beri nikmat oleh allah s.w.t untuk hidup lagi. Sebelumnya, lagu ini pernah dibawakan oleh pance f.

Malam Bulan Dipagar Bintang Lirik / Assistir Tentang Bulan from basurimusicdownloads.blogspot.com

Telah lama diriku dalam leka. Bila berlabuh tabir malam indah. Bila berlabuh tabir malam indah d bm cakerawala pun turut melambai gundah em pecah duka berganti f# rasa merindu kepadamu bm em a telah lama diriku dalam leka d bm cuba menyintaimu sepenuh jiwa em sedangkan itu satu f# kewajipanku terhadapmu bm em a indah mahligai yang menanti d bm semakin jauh di jangkauan em

Telah Lama Diriku Dalam Leka.

Bila berlabuh tabir malam indah cakerawala pun turut melambai gundah pecah duka berganti rasa merindu kepadamu telah lama diriku dalam leka cuba menyintaimu sepenuh jiwa sedangkan itu satu kewajipanku terhadapmu indah mahligai yang menanti semakin jauh di jangkauan dapatkah aku pulang berjiwa suci bagai. Bila berlabuh tabir malam indah. Bila berlabuh tabir malam indah cakerawala pun turut melambai gundah pecah duka berganti rasa merindu kepadamu telah lama diriku dalam leka cuba menyintaimu sepenuh jiwa sedangkan itu satu kewajipanku terhadapmu indah mahligai yang menanti semakin jauh di jangkauan dapatkah aku pulang berjiwa suci bagai kekasih.

Read >>  Ayam Masak Merah Santan

Cakerawala Pun Turut Melambai Gundah.

Dinanti masihkah diri ini ada. Hari ini di beri kelapangan waktu untuk rehatkan minda yang tengah berserabut. Bila berlabuh tabir malam indah cakerawala pun turut melambai gundah pecah duka berganti rasa merindu kepadamu ( 1 ) telah lama diriku dalam leka cuba menyintaimu sepenuh jiwa sedangkan itu satu kewajipanku terhadapmu indah mahligai yang menanti semakin jauh di jangkauan dapatkah aku pulang

Lirik Lagu Dan Kord Gitar / Chord Guitar Indonesia.

Sehari ku rasa bagaikan setahun. Lirik ni telah diedit sikit. Dinanti masihkah diri ini ada.

Salam Dari Gereja Bethel Indonesia Jemaat Anugerah Sekayam, Kalimantan Barat.

Bila berlabuh tabir malam indah cakerawala pun turut melambai gundah wajah duka berkasih rasa merindu kepadamu telah lama diriku dalam leka lupa menyintaimu sepenuh jiwa sedangkan itu satu kewajipan ku terhadap mu. Bila berlabuh tabir malam indah. Lirik kekasih dari mala agatha ini dipublikasikan pada tanggal 10 april 2020 (2 tahun yang lalu) dan diciptakan oleh pance f.

Cakerawala Pun Turut Melambai Gundah.

Hari ini di beri nikmat oleh allah s.w.t untuk hidup lagi. Rasa merindu kepadamu ( 1 ) telah lama diriku dalam leka. Dinanti masihkah diri ini ada.