Borang Penggunaan Makmal Komputer

Borang Penggunaan Makmal Komputer. Sila rujuk jadual penggunaan makmal komputer. Apa itu makmal ict ??

Sop penggunaankomputer from www.slideshare.net

Borang tempahan makmal komputer, smk tun perak muar, makmal komputer sekolah, penggunaan makmal komputer, Apabila anda telah menempah / mengisi borang penggunaan, jadual di blog ini akan secara automatik berubah. Untuk menempah penggunaan makmal komputer, anda boleh mengguna platfrom vle frog.

Borang Dan Jadual Tempahan Makmal Komputer.

Buku rekod penggunaan komputer (pelajar) | makmal ict. Untuk kegunaan pejabat tarikh terima borang : Borang tersebut hendaklah ditandatangani oleh penyelaras makmal dan guru ict sahaja.

* Para Pelajar Yang Hendak Menggunakan Makmal Komputer Selepas P&P Hendaklah Mengisi Borang Yang Telah Disediakan.

Borang aduan ict (aduan semasa) 10. 24 rows borang aduan kerosakan komputer pdf 2. Salam 1malaysia kepada guru yang ingin menggunakan makmal komputer skptd boleh membuat tempahan penggunaan dengan melengkapkan borang dibawah.

Buku Log Makmal Komputer Bagi Guru Dan Pelajar.

Sila isikan borang berkenaan pada menu permohonan di atas. Merancang latihan guru dengan memberi latihan komputer kepada semua guru dan kakitangan sekolah supaya mereka boleh menggunakan komputer untuk mempertingkatkan produktiviti seperti kemahiran asas menggunakan perkakasan komputer, pengetahuan dan kemahiran asas penggunaan pemprosesan data, pengetahuan dan kemahiran asas. Apabila anda telah menempah / mengisi borang penggunaan, jadual di blog ini akan secara automatik berubah.

Borang Perkhidmatan Rekabentuk Grafik Digital (Sdec)5.

Risalah , manual dan buku panduan seharusnya disediakan. Lulus/tidak lulus/cadangan tarikh lain : Borang tempahan makmal komputer, smk tun perak muar, makmal komputer sekolah, penggunaan makmal komputer,

Untuk Mengisi Borang Tempahan Sila Klik Disini Jadual.

Pengambilan kad staf / pelajar. Borang permohonan penggunaan makmal komputer. Share to twitter share to facebook.