Cara Nak Alter Baju Kurung Moden

Cara Nak Alter Baju Kurung Moden. Baju kurung pesak gantung dan mini kurung mini kurung pesak gantung Pastikan anda iron lengan yang telah dijahit.

Jahitan Nora Baju Kurung Pesak Gantung dan Mini Kurung from tempahjahitnora.blogspot.com

Memandangkan mesin jahit ada kat rumah, so aku pun alter la lengan tu. Kita tentang bagaimana seharusnya kita. Set kurta dan kopiah bayi;

21+ Design Baju Kurung Moden Lace Terkini 2022 Terbaik.

Kalau korang risau baju tu kecik ke korang buat la basi 1 ye supaya kalau baju tu kecik korang boleh ejas. Kita tentang bagaimana seharusnya kita. So ini je la yg eden mampu bole terangkan.

Basi Yang Biasa Aku Jahit 3/4 @ 1/2.

Ukuran leher bahagi 6 + 1cm. Selamat datang ke channel saya, cik bunga. Hal ini disebabkan karena penampilan merupakan salah satu indikator penilaian bagi seseorang setiap bertemu dengan orang lain.

Pola Baju Ini Juga Boleh Diguna Pakai Untuk Menjahit Baju Kurung Johor, Baju Kurung Pahang, Baju Kurung Riau Atau Baju Kurung Tradisional Dengan Sedikit Pengubahsuaian.

Dalam bahasa mudahnya, anda akan belajar cara mudah melukis pola baju untuk kesemua bahagian baju dalam menghasilkan sehelai baju kurung moden. Selepas dimodenkan, rekaan bahagian lengan baju kurung kurung kedah berlengan panjang. Pola digunakan untuk memudahkan proses memotong kain dan mengelakkan kesilapan.

Read >>  Jenis Baju Kurung Moden

Saiba Mais Sobre A Assinatura Do Scribd.

Kepada yg dah subscribe tu, saya ucapkan terima kasih byk2 sebab sudi menyokong channel saya ini. Sekali dapat, mak ai besar dan labuhnya lengan. Cara menjahit baju kurung moden dat belakang sahaja youtube������… written by alfredo thursday, march 24, 2022 add comment edit.

Cara Nak Alter Baju Kurung Moden.

Design kelihatan lebih simple, nampak gadis kampung ayu! Dah dapat garis bahu terus gris 90' kebawah ye iaitu pada garisan dada. Cara kita mengambil ukuran sangat penting, janganlah ambil sambil lewa.