Chalet Di Yan Kedah

Chalet Di Yan Kedah. Mana taknya, hamka tengok sudah beberapa kali tempat ini dijadikan lokasi program di televisyen dan sering mendapat liputan di akhbar. Kami menyediakan tempat istirehat yang sangat selesa dan lengkap untuk pelancong, keluarga dan ahli perniagaan.

Salak Denai Challet, Batu Hampar, Yan, Kedah Tempat from aryshafayyadh.blogspot.com

Chalet ni berlatar belakangkan suasana kampung, sawah padi dan gunung jerai. Memang boleh menjadi salah satu tempat menarik untuk hari keluarga di sini! Macam biasa, kalau nak bawak anak anak jalan mesti tempat.

Memang Boleh Menjadi Salah Satu Tempat Menarik Untuk Hari Keluarga Di Sini!

It was a great escape from the bustling city. Kami sewa hampir 60 % chalet yang ada kat situ. Chalet rimbun hijau, yan, kedah, yan, kedah.

Tak Jauh Mana Pun, Dekat Ja.

Casa bayu chalet, yan, kedah. Destinasi persinggahan seisi keluarga yang selesa dan amat memuaskan dengan harga yang sangat berpatutan di guar chempedak, yan kedah. Compare great deals in kedah.

Read >>  Bantuan Zakat Negeri Kedah

Berikut Ialah Senarai Hotel, Motel, Resort Dan Chalet Di Yan Kedah.

19,834 likes 路 116 talking about this 路 4,158 were here. 17,409 sukaan 路 53 berbicara tentang ini 路 3,615 pernah berada di sini. Ia adalah tempat menarik yang tidak asing lagi di daerah pelancongan ini.

Antara Prasarana Yang Disediakan Untuk Para Pengunjung Yang Datang Ialah Tempat Parking Kenderaan, Chalet, Gerai Makanan, Surau, Tandas, Dewan Dan Sebagainya.

Berikut ialah senarai hotel motel resort dan chalet di yan kedah. Dengan harga serendah rm75 semalam, anda dan keluarga boleh menikmati penginapan selesa di. Find the price to fit your budget.

Bagi Pengunjung Yang Ingin Bercuti Bersama Keluarga, Ia Tentulah Lebih Selesa.

The place was sooo calm and tranquil. Merupakan chalet di kedah yang agak popular dek kerana keselesaan, memiliki fasiliti lengkap, dan murah. Cerita hujung mggu lps, ms cuti maal hijrah kami sempat jugak la bersantai mandi manda ayaq bukit di damai gunung,yan kedah.konsepnya sama seperti salak denai iaitu 1 chalet 1 kolam.maknanya kolam tersebut xshare dengan orang lain.paling best airnya xde klorin.ai semulajadi dr bukit.mmg best.