Chalet Menarik Di Kedah

Chalet Menarik Di Kedah. Dinamakan chinta chalet pantai merdeka, chalet kawasan kampung cantik ni mempunyai kemudahan yang sangat selesa dengan dekorasi dalaman yang moden ala hotel urban dan up to date. Kisah perjalanan ke teluk bayu water chalet, kota kuala muda, kedah.

Direktori Percutian dan Penginapan Malaysia Jom Jalan from caritempattido.blogspot.com

Selain di pulau langkawi, destinasi pelancongan di kedah juga turut kaya dengan tarikan percutian. Salah satu tempat menarik di kedah yang paling popular sudah tentulah tidak lain dan tidak bukan iaitu pulau langkawi. Terletak dipinggiran rimba, memberikan suasana tenang dan damai.

Kalau Ingin Melancong Bersama Keluarga, Kedah Adalah Pilihan Terbaik.

Walaupun tempat ini dah terkenal namun harga chalet yang ditawarkan hanya bermula dari rm100. Salah satu tempat menarik di kedah yang paling popular sudah tentulah tidak lain & tidak bukan, iaitu pulau langkawi. Chalet mata air terletak 2km dari pusat rekreasi air panas ulu legong.

July 11, 2018 By Sabree Hussin Leave A Comment.

Terdapat banyak sangat tempat menarik di kedah. Cuba bayangkan suasana negeri kedah yang sangat. Salah satu tempat menarik di kedah yang cukup terkenal adalah pantai merdeka.

Read >>  Cara Buat Baju Kurung Kedah

Kedah Darulaman Ialah Salah Satu Destinasi Percutian Di Malaysia Yang Mempunyai Berbagai Tarikan Pelancongan.

Terdapat 6 buah pantai yang menarik dan menjadi tarikan para pelancong yang bercuti di kedah. Tempat menarik untuk family day di kedah juga adalah chalet terapung persatuan peladang pkk merbok. Selain di langkawi, destinasi pelancongan di kedah juga turut kaya dengan tarikan percutian pelbagai kategori samaada di kawasan air terjun, hutan lipur, kolam air panas, tepi pantai, mercu tanda, resort, chalet dan sebagainya.

Sebut Sahaja Negeri Kedah Pastinya Ramai Yang Terbayangkan Keindahan Jelapang Padi Yang Terhampar Luas.

Chalet ni terletak kat kawasan pantai merdeka di negeri kedah. Banyak tempat menarik untuk family day di kedah yang boleh merakam memori indah. Yang pertama ialah pantai cenang iaitu sebuah pantai di pulau langkawi yang paling popular dikalangan pelancong dan mempunyai banyak tarikan aktiviti pelancongan sukan air dan juga kemudahan dalam memilih penginapan yang selesa dan berdekatan seperti resort, chalet.

Selain Di Pulau Langkawi, Destinasi Pelancongan Di Kedah Juga Turut Kaya Dengan Tarikan Percutian.

Jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk merasai pengalaman percutian tidak dilupakan dalam sejarah percutian anda semua. Bagi pelancong yang ingin bercuti, disini juga terdapat chalet, homestay dan resort untuk didiami. Had a great time kayaking with my kids.