Chalet Menarik Di Yan Kedah

Chalet Menarik Di Yan Kedah. Merupakan chalet di kedah yang agak popular dek kerana keselesaan, memiliki fasiliti lengkap, dan murah. Chalet ni berlatar belakangkan suasana kampung, sawah padi dan gunung jerai.

Tempat Menarik Untuk Hari Keluarga, Jom Menginap di Chalet from portcuti.com

Daerah yan merangkumi beberapa mukim di dalamnya. It was a great escape from the bustling city. Baca senarai 62 tempat menarik di kedah sampai habis na, baru tahu mana yang sesuai dengan jiwa, atau lawat saja semuanya!

17,488 Likes · 18 Talking About This · 3,666 Were Here.

Kelebihannya yang mempunyai chalet kolam renang. Casa bayu chalet yan kedah. Dengan perancangan itinerary yang betul, percutian anda disini pasti menarik dan memberi kepuasan tersendiri.

Merdeka Clock Tower / Menara Jam Besar.

Chalet terapung ppk merbok ini semakin terkenal sebagai tempat percutian menarik di kedah. Sudah pasti ia merupakan tempat menarik di yan kedah. Walaupun tempat ini dah terkenal namun harga chalet yang ditawarkan hanya bermula dari rm100.

Chalet Rimbun Hijau, Yan, Kedah, Yan, Kedah.

Memang boleh menjadi salah satu tempat menarik untuk hari keluarga di sini! It was a great escape from the bustling city. Chalet ni berlatar belakangkan suasana kampung, sawah padi dan gunung jerai.

Mingguan Wanita On Twitter Wow Tempat Ini Di Casa Bayu Chalet Kampung Ruat Yan Kedah Semalam Cuma Rm100 Bilik Vvip Pun Cuma Rm180 Semalam Mak Ayah Yang Nak On Kan Mood Bercuti.

Ia adalah tempat menarik yang tidak asing lagi di daerah pelancongan ini. 13 tempat makan best di yan kedah memang best lah. The place was sooo calm and tranquil.

Minggu Lepas Aien Dan Seluruh Keluarga Belah Papa Bersetuju Untuk Mengadakan Family Day Sambil Bercuti Di Yan, Kedah.

Selalunya dibayangi oleh adiknya pulau langkawi, bandar kelihatan menerima pengunjung yang masih lagi kecil setiap tahun. Daerah yan merupakan salah satu daripada beberapa daerah pentadbiran di kedah. Kecantikkan di rimbun hijau ni tak dapat disangkal lagi sampai ada orang buat majlis kahwin kat situ.