Feri Langkawi Bawa Kereta

Feri Langkawi Bawa Kereta. 1) untuk bawa masuk kenderaan ke langkawi mesti melalui jeti kuala perlis. Nanti maklumat kena isi semasa booking.

Bawa Kereta ke Langkawi TeamTravel Malaysia from www.teamtravel.my

Harga tiket feri ke langkawi 2022 blog pakej my. Panduan naik feri ke langkawi di mana berapa lama harga. Lebih jimat bawa kereta sendiri sebab keluarga besar.

The Above Rate & Time Schedule Will Be Subjected To Change Without Prior Notice.

Masa ni feri baru je tiba di jeti kuala perlis untuk turunkan penumpang. 1) untuk bawa masuk kenderaan ke langkawi mesti melalui jeti kuala perlis. So, macam ni la feri yang akan bawa kereta korang ke langkawi.

Daily* The Time Given Is In Malaysian Time.

Untuk makluman, ada tiga cara ke langkawi. Satu trip pagi dan satu lagi trip petang. Ni first time bawa kereta naik feri ke sana, naik dari jeti kuala perlis.

Read >>  Rumah Sewa Tanpa Deposit

Travel Either From Langkawi Or Kuala Perlis, We Are Always There To Serve You Better.

Bawa kereta naik feri angkut kenderaan bawa kereta sekali namun tahukah anda kos yang dibelanjakan dengan menaiki feri angkut kenderaan adalah jauh lebih murah berbanding feri penumpang. Rasa2nya dalam 20 tahun lepas las pergi kot. Untuk kereta biasa rm180 termasuk pemandu dan rm18 untuk penumpang dewasa.

Lebih Jimat Bawa Kereta Sendiri Sebab Keluarga Besar.

Kereta mewah (luxury car) pelancong yang membawa kereta mewah biasanya dikenakan tambang tiket yang lebih mahal berbanding dengan kereta sedan. Daily 3 trips (fasting month 2. Biasanya orang pergi langkawi naik feri.

Dari Jeti Kuala Perlis Ke Jeti Tanjung Lembong, Kuah Di Langkawi Atau Dari Jeti Kuala Kedah.

Yang nak ke langkawi bawa kereta ini cara dapatkan kos rm318 untuk 3 hari mingguan wanita. Tambang feri untuk kereta bawah 1500 cc = rm 312 (pergi & balik) *jika bawa kereta sendiri ke langkawi, tidak perlu fikirkan kos parkir kereta di kawasan jeti kuala kedah atau jeti kuala perlis. Kalau tak silap aku ni adalah trip yang terakhir mereka bawa.