Filem Lakonan Yusof Haslam

Filem Lakonan Yusof Haslam. Siapa yang boleh lupa adegan nabila huda yang dirasuk sehingga memanjat dinding dalam keadaan yang sangat mengerikan? Tidak banyak pembikin filem tempatan berani mempertaruhkan filem aksi yang pada masa sama, memaparkan komuniti lumba kereta berkuasa tinggi.

Things You Missed Out About The Festival Filem Malaysia from vulcanpost.com

Filem berkenaan akan menemui penonton bermula 18 ogos ini. Memulakan kerjaya profesionalnya pada 1970,. Ramlee pada tahun 1975 beliau dapat menjadi pelakon utama beliau sudah berlakon sebanyak 31.

Filem Ini Adalah Kisah Remaja Yang Terlibat Dengan.

Sejak tahun 1970 datuk yusof haslam sudah mula mengoraklangkah dalam dunia lakonan. Filem seram kedua arahan anak kepada dato' yusof haslam ini menampilkan syamsul yusof dan nabila huda sebagai teraju utama. Cabaran di dalam dunia lakonan tidak mematahkan semangat yusof haslam apabila dirinya terus diiktiraf dan dipilih untuk memegang watak penting di dalam beberapa filem.

Haslam (Born 24 April 1954) [Citation Needed] Is A Malaysian Actor, Film Director And Producer.

Dan konsisten terhadap setiap lakonan beliau.filem pertama yang beliau arahkan ialah perempuan melayu terakhir lakonan pelakon wanita terbaik ffm. Inilah gambar anak kedua yusof haslam yang korang tak pernah tengok. Memulakan kerjaya profesionalnya pada 1970,.

Read >>  Homestay Labu Negeri Sembilan

Hasil Perkongsian Hidup Dengan Fatimah, Pasangan Ini Dikurniakan Empat Cahaya Mata Iaitu Mohd Faizal, Mohd Syamsul, Nursyamin Dan Mohd Syafiq.

Kuala lumpur, 23 okt — tiada kebimbangan menghasilkan munafik 3 kerana sekuel filem seram islamik itu mendapat permintaan, kata datuk yusof haslam. Kisah mengenai penerbit yang juga pemilik syarikat produksi skop productions, datuk yusof haslam yang membiayai kos rawatan pelakon, a galak bukanlah cerita baru. , inilah pengarah muda yang datang dari keluarga skop production milik datuk yusof haslam, mewarisi bakat seni bapanya dalam industri seni.

Pengarah Dan Penerbit, Datuk Yusof Haslam Memuji Hasil Kerja Filem Makrifat Cinta Yang Disifatkannya Mempunyai Sinematografi Menarik Serta Berbeza.

Filem seram kedua arahan anak kepada dato’ yusof haslam ini menampilkan syamsul yusof dan nabila huda sebagai teraju utama. Dari segi suntingan juga, shamsul banyak memberi buah ideanya sendiri. Datuk yusof haslam (dyh) sudah tidak perlu diperkenalkan lagi kepada semua, kerana semua orang tahu dialah pengarah filem tempatan yang telah memegang rekod digelar the six million dollar man dalam sejarah industri perfileman tanah air melalui kutipan filem sembilu ii pada tahun 1995 sebanyak rm6.3 juta, yang mana pada ketika itu, tiket wayang.

Ramlee Pada Tahun 1975 Beliau Dapat Menjadi Pelakon Utama Beliau Sudah Berlakon Sebanyak 31.

Tidak banyak pembikin filem tempatan berani mempertaruhkan filem aksi yang pada masa sama, memaparkan komuniti lumba kereta berkuasa tinggi. Aku menonton filem ni tanpa menonton filem pertama dulu. Secara tak langsung, ada juga yang melabelkan filem ini seumpama filem fast & furious versi malaysia.