Gambar Ayie Floor 88

Gambar Ayie Floor 88. Biodata ayie elham penyanyi floor 88. Alhamdulillah, segalanya dipermudahkan buat kami.

Ayie Floor 88 Bangsa Viewfloor.co from viewfloor.co

Masa nak masuk dewan saya rasa agak gemuruh sampaikan kaki menggeletar ayie floor 88 dah tunang rancang nikah tahun ini kalau ada rezeki media hiburan. Ayie floor 88 sah bergelar suami. Rancangan muzik misteri ini memaparkan beberapa panel penyiasat tetap jihan muse, yusry abdul halim dan mark adam.

Lagu Berjudul Hutang Yang Dibawakan Oleh Grup Band Floor Asal Malaysia Memang Sedang Tenar Saat Ini.

Rancangan muzik misteri ini memaparkan beberapa panel penyiasat tetap jihan muse, yusry abdul halim dan mark adam. Kini, kumpulan ini dianggotai oleh achoi, akram, amir. Ayie dilaporkan rebah ketika sedang menyanyikan lagu kedua.

Kecoh Seketika Apabila Vokalis Kumpulan Floor 88, Ayie 'Tumbang' Di Studio Sebelum Sempat Membuat Rakaman Single Terbarunya, Malam Jumaat.

Menurut ayie, akaun pengguna yang menghantar mesej sebegitu dimiliki oleh lelaki dan perempuan, dia juga mengesyaki kebanyakkan akaun berkenaan adalah palsu. Amir memilih seorang gadis bernama zarith shawara untuk dijadikan suri hatinya dan pasangan ini terdahulu mengikat tali pertunangan sekitar pada bulan ogos yang lalu. Pasangan ini dinikahkan sediri bapa tasha, ahmad nawawi mad nasir, di masjid ukay perdana, pagi tadi.

Read >>  Gambar Universiti Malaysia Terengganu

Ayie Bersama Isterinya, Nur Natasha Ahmad Nawawi.

Selepas 10 bulan mengikat tali pertunangan, vokalis kumpulan floor 88, ayie elham, 23, sah bergelar suami kepada nur natasha ahmad nawawi, 22, dalam majlis akad nikah yang berlangsung di masjid ukay perdana, ampang, selangor, pagi ini. Persiapan pun berjalan lancar dan kami turut mendapat tajaan daripada hansmin couture untuk baju nikah nanti. Penyanyi kumpulan floor 88, ayie elham, 23, melangsungkan pernikahan dengan wanita pilihannya, nur natasha ahmad nawawi atau tasha, 22, di masjid ukay perdana, ampang, di sini, jam 10.20 pagi, hari ini.

Adakah Anda Sedang Mencari Meklumat Mengenai Ayie Elham ?

Ayie floor 88 kini suami orang. Nampaknya manusia sekarang semakin berani dan bertindak diluar kewarasan. Selepas sembilan bulan mengikat tali pertunangan, penyanyi kumpulan floor 88 iaitu ayie elham bakal menamatkan zaman bujang dengan wanita pilihan hatinya tasha awie pada pertengahan bulan ini.

Ayie (Tengah) Memaksa Dirinya Untuk Bekerja Sehingga Tidak Mendapatkan Rehat Yang Secukupnya.

Peserta icsyvm ini dikatakan ‘kembar’ ayie floor 88, “igt adik dia tadi”. Langgani saluran telegram kami untuk berita terkini dan paparan gaya hidup pelengkap hari anda. Bermula dengan lagu hits zalikha dan sambungannya lagu aqilah, ayie elham dan floor 88 terus mengorak langkah dengan single seterusnya yang meletup berjudul roadblock hatiku hasil duet dengan penyanyi baby shima.