Gambar Kek Lapis Sarawak

Gambar Kek Lapis Sarawak. Time ni, baru je nak berjinak2 dalam bidang menghias2 kek ni,,sblom ni kami biasa buat kek lapis & kek biasa je,,so design nya tak seberapa sangat,, masih kekok lgi nak icing,,hahaha,,btw,, dari segi rasa memang kta jamin sedap,,tq k,nor& nurul,,bab sudi bgi xperimen( x ingat nak eja hahah),, Harga bagi semua jenis adalah sama.

Kek Lapis Sarawak One Food and Cake House in Pandan City from johorkaki.blogspot.com

Saya mendoakan agar anda semua dilimpahi nikmat dan rahmat dari allah swt. 25 pcs / box = from rm50.00. Senarai produk dan harga kek lapis roll (klik pada gambar untuk paparan lebih besar) **harga termasuk kos penghantaran** kek lapis b.

Kek Lapis Belang Harimau 5.

Kek lapis sarawak ( price ) followers. Nak makan, bawa keluar potong. Tapi disebabkan kek lapis antara benda famous yang wajib dibawa dari sarawak.

Assalamualaikum Kepada Semua Pelanggan , Kami Maju Kek Lapis Ada Menjual Pelbagai Jenis Kek Lapis Sarawak Yang Sedap Antaranya Ialah :

1.prices would be different depending on cakes, topping, the deco finishing & accessories requested. Kalau pergi lambat sangat takut nanti banyak kek yang dah habis. Saya mendoakan agar anda semua dilimpahi nikmat dan rahmat dari allah swt.

Read >>  Harga Tiket Petrosains Kuantan

Kek Lapis Cheese Assalamualaikum.mari Dekat Adik Kakak.mau Kasi Tengok Ini Gambar.cheese Cake Miss Buat Dua Hari Lepas.

Sue ade buat jualan kek lapis sarawak. Kek lapis cheese cheddar 3. Memang sedap, tahan lama & mudah.

Senarai Produk Dan Harga Kek Lapis Roll (Klik Pada Gambar Untuk Paparan Lebih Besar) **Harga Termasuk Kos Penghantaran** Kek Lapis B.

Ini adalah antara kek yang terdapat di mira cake house. Dan untuk hari minggu kali ini, ky nak ajak u alls memasak lagi, ala biasalah buat kek, kali ini kek special sikit, kita buat kek lapis, bukan kek lapis sarawak tau, kek lapis biasa, mudah dan simple, cuma membakarnya sedikit rumit heeee, tak apalah buat dengan sabar ok.sebelum kita ke. Bila kek dah masak, biarkan sejuk di atas relai, sebelum dibalut dengan aluminium foil untuk disimpan dalam peti ais.

Harga Bagi Semua Jenis Adalah Sama.

Kek lapis coklat cheese saya menggunakan buttercup. Adha x sangka pulak design burung marah ni turut mnjadi kegemaran officemate adha jgak,, sempat snap gambar plak tu. Especially 4 bro rozzan, kak noraini, bai roti dan semua yang saya tak sempat nak sebutkan disini.thanks atas link2 yang anda sebarkan di web masing2.