Goreng Keropok Lekor Guna Air Fryer

Goreng Keropok Lekor Guna Air Fryer. Jika anda mempunyai air fryer dan tak tahu nak set up macam mana. Burnt cheesecake, ayam goreng, ayam grill, ikan goreng, nugget goreng, keropok lekor dan juga jagung bakar.

Abam BoncHit Goreng Keropok Lekor Guna Air Fryer from www.facebook.com

Tambah yang guna banyak tepung ubi dan kurang ikan dalam keropok berkenaan! Biasalah faktor harga sudah pasti merupakan faktor utama selain fungsi yang berkesan. Mudah je, set suhu dan tinggal je selama.

Layan Video Simple Abang Kita Ni.

Ku pun suka tengok astro go shop channel 118. Dari satu jenama ke jenama yang lain. Jadi dah duduk rumah tu tak perlu lah order makanan dari luar je kan?

Sejukkannya Sebentar Dan Kemudian Goreng Menggunakan Air Fryer Atau Ketuhar Pula.

Tapi disebabkan teknologi sekarang, dengan adanya air fryer, benda ni boleh dilakukan! Jika anda mempunyai air fryer dan tak tahu nak set up macam mana. Selain rebus, boleh juga gunakan cara masak yang lain.

Read >>  Resepi Nasi Minyak Chef Wan

Tambah Yang Guna Banyak Tepung Ubi Dan Kurang Ikan Dalam Keropok Berkenaan!

Air fryer boleh dikatakan satu trend yang wajib untuk kita milikinya di dapur,. Masukkan pula pisang yang telah dilenyek dan gaul lagi hingga sebati. Cara air fryer berfungsi adalah ia akan mengedarkan udara panas di sekeliling makanan yang nak dimasak sampailah makanan tu masak, tanpa perlu menggunakan minyak.

Masukkan Adunan Yang Sudah Dibentukkan Apabila Air Sudah Menggelegak.

Disebabkan takde air fryer, jadi fiza ambil keputusan guna kaedah merebus je. Alat perkakas air fryer sekarang ni sepertinya menjadi alatan dapur moden yang terkenal dan. Paling seronok guna untuk goreng makanan frozen lah sebab tak payah guna minyak dah.

3870 Hits Assalamualaikum Cara Goreng Keropok Lekor Guna Air Fryer Salam Semua Selamat Bercuti Ada Yang Masih Mood Bercuti Semalam Hari Keputeraan Agong Kita Sultan Muhammad V Hari Selasa Ini Cuti Muharram Pulak Apapun Selamat Bercuti Lah Ya Siapa Eh.

Resepi keropok lekor rangup di luar lembut di dalam. Yang mana ada air fryer yang suka bereksperimen nak masak apa lagi dengan air fryer ini, nak baking pun boleh. Tutup basket dan pusing tombol suhu ke 180 c dan masa 20 minit.