Harga Peti Sejuk Beku Kecil

Harga Peti Sejuk Beku Kecil. Peti sejuk mini jenama sharp ini mempunyai kapasiti sebanyak 60l dan direka dengan bentuk yang elegan dan premium. Dengan julat harga antara rm253 hingga rm287 tidak termasuk kos penghantaran.

Harga Peti Sejuk Beku Kecil / Bagaimana untuk membeli beku from swarnaabadi.blogspot.com

Syarikat kami boleh dihubungi di : Sistem nofrost tertanam dalam petak penyejuk beku, ruang penyejuk secara manual dicairkan. Jika anda tidak mempunyai peti ais, produk ini adalah pelaburan terbaik.

Peti Sejuk Ini Dilengkapi Dengan Fungsi Supercooling, Serta Zon Kesegaran.

Lihatlah rekomendasi peti sejuk murah mini 2 pintu 1 pintu kecil besar dan yang jimat elektrik dari panasonic samsung sharp lg dan midea. Add to wishlist (0) haier hr165h 1 door refrigerator 150l fridge peti sejuk. 91 jalan sbc 1, taman sri batu caves, selangor.

Semak Harga Di Lazada Semak Harga Di Shopee.

Tetapi disebabkan rekaan itu juga, rak di bawahnya menjadi lebih lebar dan luas. Sebuah model peti sejuk murah sharp yang mempunyai dua pintu asing untuk bahagian sejuk dan sejuk beku. Dengan harga sekitar rm1000 model ini pastinya sesuai bagi anda yang gemar menyimpan barang basah @ barang dapur yang banyak di dalam peti sejuk anda.

Read >>  Harga Kunyit Asam Sirih Sidomuncul

Peti Sejuk Percuma Frost Tidak Memerlukan Sebarang Deicing Atau Defrosting Melalui Cara Manual.

91 jalan sbc 1, taman sri batu caves, selangor. Ini kerana ia mempunyai kapasiti yang lebih besar berbanding peti sejuk satu pintu. Harga peti sejuk beku kecil for more information and source see on this link.

Untuk Mencapai Suhu Sejuk Yang Stabil, Peti Ini Mengambil Masa 1.5 Jam.

Jadi, tidak jadi masalah bila nak menyimpan makanan yang memerlukan ruang yang besar seperti kek hari jadi. 91 jalan sbc 1, taman sri batu caves, selangor. Tidak perlu menjelaskan bahawa dalam keadaan moden kewujudan tanpa peti sejuk hampir mustahil.

Kos Peti Sejuk Adalah Penunjuk Kecil Yang Mempengaruhi Ciri Teknikalnya.

Peti sejuk ini menjadi pilihan rakyat malaysia kerana harganya yang murah dan terdapat banyak pilihan di malaysia. Dan harga peti sejuk ini dalam lingkungan rm1,000. Walaupun mempunyai kapasiti storan yang besar , peti sejuk mini ini masih dikira kompak.