Kedai Emas Hajjah Halijah Alor Setar

Kedai Emas Hajjah Halijah Alor Setar. Alor setar, kedah, malaysia, 05350. Kedai emas & permata keluarga hajjah fatimah sdn bhd.

Shazillah Sani Kedai Emas Hajjah Halijah S/B Kedah from www.shazillahsani.com

Nasi beriyani ganja tersedap di bandar baru bangi. Nyatakan hajat dan kenalkan diri lebih afdhal Ramai yang bagitau aku kedai emas hajjah halijah ini antara kedai emas termurah dekat sebelah utara ini.

Contact Food Truck Little Twist On Messenger.

Kedai emas hajjah halijah yang pertama di jitra diusahakan oleh anak kelahiran perlis, hajjah halijah saad pada tahun 1992 sebelum membuka tiga cawangan lain di sungai petani, kangar dan seterusnya di alor setar. Cafeteria · ice cream shop. Kedai emas ini adalah pilihan nombor satu rakyat kedah terutamanya.

Read >>  Pattern Gelang Emas Terkini

Tak Kisah Lelaki Atau Perempuan Pasti Akan Sebut Kedai Emas Hajjah Halijah Adalah Kedai Emas Murah Di Kedah Dan Akan Tertarik Dengan Kilaun Dan Aura Emas Di Sana.

Jalan putra, taman mergong jaya, fasa 1, 31t, mk. Sekarang kek ni dah buat comeback. Pengurus kedai emas hajjah halijah, mohd.

Ramai Yang Bagitau Aku Kedai Emas Hajjah Halijah Ini Antara Kedai Emas Termurah Dekat Sebelah Utara Ini.

Jadi, setelah membuat keputusan waktu itu saya terus ke kedainya. Parking area depan kedai emas agak susah nak dapat tapi belakang bangunan ada banyak parking. Bukan itu je, harga dia memang murah berbanding kedai.

47,960 Sukaan · 396 Berbicara Tentang Ini · 328 Pernah Berada Di Sini.

Harga murah kedai emas hajjah halijah kedah. Alor setar jitra kangar sungai petani. Teres satu tingkat freehold non.

Specialized In Signboard, Signage And Led 3D Lettering Emboss

Mereka menawarkan harga yang luar biasa menawan hati dan mampu dimiliki oleh. Kedai ini menjual pelbagai jenama basikal yang berkualiti. Ianya terletak di taman siswa jitra kedah malaysia.