Keluarkan Duit Tabung Haji Melalui Bank Islam

Keluarkan Duit Tabung Haji Melalui Bank Islam. Fyi, anda boleh lakukan cara ini jika anda mempunyai salah satu daripada akaun bank islam , bank rakyat , atau pun maybank. Masukkan nombor kad pengenalan anda.

Cara Transfer Duit Ke Tabung Haji / 7 langkah keluarkan from ridhoasta194.blogspot.com

Tabung haji juga telah memperkenalkan perkhidmatan th melalui atm dan cdm cimb islamic mulai 1 oktober 2018. Sebab duit n resit x keluar, aku pi la pulak ke atm bank islam, beratur dengan sabar, try nak cek baki n kalu ok bleh draw sekali kan. Anda boleh memautkan akaun tabung haji anda dengan cara berikut:

Sila Masukkan Nombor Pin Atm Anda.

Login akaun bank islam ib anda, kemudian memasukkan username dan password pilih fund transfer klik butang tabung haji di bahagian transfer type, pilih tabung haji account to own bank islam account kemudian pilih akaun tabung haji anda masukkan jumlah transaksi Bank islam, bank rakyat, maybank, cimb and ambank counters, atm and online banking. Klik ‘pay & transfer’ 3.

Read >>  Cawangan Tabung Haji Selangor

Di Ruangan ‘Transfer From’ ,Sila Pilih ‘Tabung Haji Account’.

Panduan di bawah ini adalah cara link akaun tabung haji anda dengan bank islam : Lembaga tabung haji (th) merupakan sebuah institusi kewangan islam perdana di malaysia. Pindah duit (online transfer) antara akaun bank rakyat dan tabung haji

Kemudian, Masukkan Nombor Kad Pengenalan Anda.

Berikut adalah senarai perkhidmatan berkaitan tabung haji yang ditawarkan menerusi mesin atm bank rakyat, kaunter dan juga secara online melalui portal perbankan internet irakyat: Fyi, anda boleh lakukan cara ini jika anda mempunyai salah satu daripada akaun bank islam , bank rakyat , atau pun maybank. Cara semak baki tabung haji melalui cimb.

Saya Bukan Warganegara Malaysia Tetapi Pemegang Kad Pengenalan Merah.

Kemudian pilih ‘ select a service’ dan tekan ‘ pay bills’ pilih ‘ savings account’ , kemudian pilih ‘ lembaga tabung haji’ yang sudah anda tetapkan sebagai favourite dan tekan ‘ click submit’ masukkan nombor akaun th, ic dan nombor telefon letakkan jumlah yang ingin anda simpan setiap bulan iaitu jumlah yang akan dipindahkan ke akaun th anda Seperti biasa, masukkan kad debit dan nombor pin. Tabung haji juga telah memperkenalkan perkhidmatan th melalui atm dan cdm cimb islamic mulai 1 oktober 2018.

Sila Hadir Ke Mesin Atm Bank Islam.

5 cara menyimpan duit pasti jadi. Kini segala mudah dengan guna kad atm bank islam. Sila tekan butang “tekan jika betul”.