Keputusan Pemenang Ssp Bsn

Keputusan Pemenang Ssp Bsn. Tarikh cabutan ssp bsn untuk tahun 2020 adalah lebih kurang sebulan, selepas bulan tersebut. I was curious to know how the ssp draw is conducted.

Bsn Sijil Simpanan Premium Keputusan slodecs from slodecs.blogspot.com

Dail *133# dan tekan send. Senarai lengkap pemenang boleh di dapati di www.bsn.com.my. Pada tahun 2015, bsn menawarkan bilangan hadiah cabutan ssp melebihi 88,000 hadiah dengan nilai sebanyak rm18juta dalam lebih 260x cabutan setahun.

Dapat Juga Tumbuh Liar Di Ladang Pada Daerah Yang Teduh Di Dataran Rendah Sampai 900 M Dpl.

Pemuda 21 tahun menang cabutan istimewa bsn ssp bernilai rm1 juta bernama sat mar 06 2021 seorang pemuda berusia 21 tahun dari kelantan memenangi cabutan istimewa bank simpanan nasional ssp yang membawa pulang simpanan tunai bernilai rm1 juta. Tarikh cabutan ssp bsn untuk tahun 2020 adalah lebih kurang sebulan, selepas bulan tersebut. Saya baru tahu bila eksplore laman web bsn.

Saya Ada Beli Beberapa Sijil Premium Sebagai Dana Kecemasan Kalau Memerlukan Wang.

Ramai yang dah bergelar jutawan. Ramai yang dah menang menang ssp bsn. Hadiah bagi cabutan mingguan ssp diadakan setiap isnin dan rabu kecuali cuti umum.

Read >>  Keputusan Pru 14 Johor

Tarikh Cabutan Al Awfar 2022 Dan Semakan Nama Pemenang Serta Tips Untuk Menang.

Berikut merupakan pemenang bsn ssp bagi bulan september 2017. Tahukah anda skim sijil simpanan premium bsn ini telah bertapak lama di malaysia. Sebelum dihuraikan bagaimana untuk semak online senarai pemenang sijil simpanan premium ( ssp ) terlebih dahulu kami berikan sedikit pengenalan apa itu sijil simpanan.

Kekalkan Dan Tambah Simpanan Bsn Ssp Anda Untuk Terus Berpeluang Memenangi Ganjaran Setiap Bulan!

Contohnya untuk pemenang cabutan bulan april 2021, ia akan diumumkan pada bulan mei 2021. 2 x toyota camry 2.0e. Senarai lengkap pemenang boleh di dapati di www.mybsn.com.my bermula pada 3 februari 2020!

Pemegang Sijil Boleh Semak Keputusan Cabutan Ssp Bsn Di Sini.

Individu berumur 21 tahun dan ke atas dengan bsn ssp (berjumlah minimum rm5,300) boleh memohon pembiayaan peribadi sehingga 95% daripada jumlah nilai bsn ssp. Contohnya untuk pemenang cabutan bulan april 2021, ia akan diumumkan pada bulan mei 2021. Tarikh cabutan sijil simpanan premium 2021.