Kod Nombor Telefon Negara

Kod Nombor Telefon Negara. Semoga tips ini bermanfaat untuk anda semua.! Geographicbellsouth telecomm inc dba southern bell tel & tel.

Kod Nombor Telefon Malaysia foursty from foursty.blogspot.com

Bila iso 3166 disediakan dengan mencukupi untuk pengenalpastian lokasi atau negara, cth. Nombor telefon di cuba mempunyai lapan digit. Nombor telefon yang dimasukkan hendaklah disertakan dengan kod negara.

Kemudian, Pada Ruang Di Bawah Phone Number, Masukkan Nombor Telefon Anda Berserta Dengan Kod Negara.

Jabatan pendaftaran negara (1) jpn (1) kod ic (1) kod kad pengenalan (1) kod telekom malaysia (1) kod tengah ic (1) latar belakang jata negara dan bendera negeri malaysia (1) negeri kelahiran (1) semak kod kawasan nombor telefon talian tetap (fixed line) (1) senarai kod bagi negeri kelahiran (1) siapa telefon saya (1) telekom malaysia (1) who. Pertama masukkan kod negara anda. Sekiranya anda perlu menghubungi nombor pelanggan berbangsa cina, anda mesti memasukkannya dengan +86.

Read >>  Tukaran Mata Wang Thailand Ke Ringgit Malaysia

Yang Mana Iso Telah Tubuhkan Kod Negara Yang Berkenaan Dibawah Iso 3166, Kod Yang Akan Digunakan.

Bila iso 3166 disediakan dengan mencukupi untuk pengenalpastian lokasi atau negara, cth. Kod std sama ada 4, 3 atau 2 digit. Yang pertama hingga dua adalah kod kawasan, digit yang selebihnya adalah nombor pelanggan.

Kod Negara Yang Manakah 44?

Nombor telefon di cuba mempunyai lapan digit. Masukkan nombor telefon anda termasuk kod negara, contohnya (+600141234567), tick i'm not a robot kemudian click unlist phone number. Sebagai contoh, jika kenalan di amerika syarikat (kod.

Apa Ciri Nombor Panggilan Di Negara Ini, Dan Mengapa Banyak Pelanggan Rusia Menerima Panggilan Dari 44.

Geographicbellsouth telecomm inc dba southern bell tel & tel. Pada paparan halaman, masukkan nombor telefon yang ingin anda check pada butang search atas sebelah kanan. Panggilan antara kod kawasan yang berlainan diawali dengan awalan batang 0, diikuti dengan.

Kod Telefon Bagi Nombor Antarabangsa (1) Kod Telefon Bemula 03 (2) Kod Telefon Bemula 04 (1) Kod Telefon Bemula 06 (1) Kod Telefon Bemula 07 (1) Kod Telefon Bemula 082 (1) Kod Telefon Bemula 083 (1) Kod Telefon Bemula 084 (1) Kod Telefon Bemula 088 (1) Kod Telefon Perak (1) Kod Telefon Pulau Pinang Penang (1) Kod Telefon Sarawak (1)

Semoga tips ini bermanfaat untuk anda semua.! Digit pertama dalam nombor pelanggan tidak akan menjadi 0, 1, 7, 8 dan 9. Hasil carian akan memaparkan negara, dan syarikat telco nombor tersebut.