Maksud Nama Islam Lelaki

Maksud Nama Islam Lelaki. Tapi kena ingat, nama yang dipilih bukan setakat sedap didengar tetapi perlu mempunyai maksud yang elok. Senarai nama anak lelaki huruf d beserta maksud.

Nama Nama Islam Lelaki MAKSUD NAMA BAYI DALAM ISLAM from akhirnyaah.blogspot.com

Hadif = yang mempunyai matlamat. Gabungan nama bayi lelaki arab moden dalam islam berikut adalah senarai koleksi nama bayi lelaki yang memberikan maksud yang baik dalam islam. Mencari nama untuk bayi dalam kandungan adalah sesuatu yang sangat.

Eiyad = Sokongan, Kekuatan, Gunung Yang Sukar Didaki.

Hariz = pemelihara, penyimpan, yang amanah. Jadi kami kongsikan kali ini himpunan nama anak lelaki yang mempunyai maksud yang baik dan cantik dalam islam. Ada lebih dari 50 pilihan nama yang mama boleh pilih!

Pembela, Banyak Memiliki Pertahanan Diri:

Selain tergolong dalam nama bayi islami dari asal bahasa arab, unik nya kata ini ada pada arti dan maksud nama izz yang memiliki makna kekuatan. Dan bagi anak perempuan pula, klik sini untuk melihat koleksi nama anak perempuan. Nama islami dari david adalah daud, salah satu dari 25 nabi di agama islam.

Read >>  Kawasan Pkpd Selangor 2021

Pasti Anda Akan Tertarik Dengan Keunikannya!

Haikal = pokok yang besar dan subur; Kita pun dapat maknai arti: Memberikan nama anak dengan nama yang baik sangat dituntut dalam islam.

Nama Lelaki Dan Perempuan Islam.

Nama anak lelaki huruf ‘s’ yang moden dan sedap didengar. Maksud nama hariz dalam islam ialah pemelihara, penyimpan, yang amanah. Eshan = dalam berkah allah.

Mencari Nama Untuk Bayi Dalam Kandungan Adalah Sesuatu Yang Sangat.

Nama anak lelaki huruf h. Abbad nailun nabhan seorang lelaki yang taat beribadah dan mendapatkan kemuliaan. Kekuatan sebagai doa agar calon bayi laki laki kita diharapkan menjadi laki laki.