Mudah My Kereta Terpakai

Mudah My Kereta Terpakai. Penipu telah mengunakan name card dengan niji automobile sdn bhd dan alamat syarikat. Tunggu panggilan telefon atau msg daripada pembeli.

Mudah Com My Selangor Kereta Terpakai Umpama e from umpamae.blogspot.com

Kami berharap orang awam jangan ditipu oleh mereka. If you are an individual looking to buy or sell used, preloved or new unwanted items. 4 cara mudah untuk jual kereta terpakai anda di mudah.my 1.

Ikut Je Step Macam Mana Nak Jual Kereta Kat Mudah Tu.

Lebih daripada 3000 penjual kereta terpakai yang diperakui seluruh malaysia akan terlibat dalam bidaan ini. Bukan sahaja menjual kereta yang boleh dilakukan di sini malah jika anda ingin menjual barangan lain seperti telefon bimbit, basikal, baju, kasut dan banyak lagi juga boleh berurusan dengan mereka. Senarai harga & kereta terpakai kami view more.

Read >>  Meja Makan 8 Kerusi Moden

Ini Selari Dengan Usahanya Untuk Menempa Nama Di Dalam ‘Malaysia Book Of Records’ Bagi Kategori Berkenaan.

Jangan risau, kami ada senaraikan kereta terpakai yang boleh didapati dengan harga kurang daripada rm20,000 di carlist.my! Telah disalahguna oleh pihak ketiga untuk tujuan penipuan di mudah.my. Memang ada banyak pilihan dan kelebihan untuk beli kereta terpakai.

Selama 3 Jam Bidaan Ini Akan Berlangsung.

Penipu telah mengiklankan iklan kereta terpakai di mudah.my dengan harga murah untuk menipu. Semak berita terkini tentang mudah.my kereta terpakai johor, cari laporan berita mudah.my kereta terpakai johor, dan dapatkan berita, ulasan, gambar dan video yang lebih relevan di wapcar. Klik pautan ini untuk tahu lebih lanjut mengenai program mudah vehicle inspection & protection (mvip):

Penipuan Di Mudah.my Pada 05.07.2017 Kami Ingin Menyatakan Bahawa Nama Syarikat Kami (Niji Automobile Sdn Bhd).

Pelbagai pilihan kereta terpakai yang telah diperiksa di inventori kami untuk memudahkan para pembeli kereta terpakai di mudah.my. Penipu telah mengunakan name card dengan niji automobile sdn bhd dan alamat syarikat. Juruteknik & rider bateri kereta.

Sebagai Contoh, Pembayaran Bulanan, Kos Tambahan, Kos Penyelenggaraan Dan Sebagainya.

Aku ingin ceritakan sedikit tentang kereta yang i baru beli beberapa hari dulu. Kami berharap orang awam jangan ditipu oleh mereka. Pelbagai aspek perlu dipertimbangkan sebelum membeli kereta terpakai.