Nama Pelakon Projek Anchor Spm

Nama Pelakon Projek Anchor Spm. Manakala, busana dan gaya penampilan telah direka mengikut karakter setiap watak. Projek anchor spm episod :

Pengarah Nafi Projek Anchor SPM Tiru Filem Bad Genius from murai.my

Anchor spm akan ditayangkan setiap isnin, 9 malam mulai 15 mac, eksklusif di saluran astro citra hd (108) dan astro citra (128). Sinopsis drama projek anchor spm lakonan daiyan trisha dan aedy ashraf. Menarik di ‘astro citra’ drama projek anchor spm (2021) berikut dikongsikan maklumat waktu ditayangkan, tarikh, hari, episod, pelakon, lagu tema dan sinopsis drama ini.

Sinopsis Drama Projek Anchor Spm Lakonan Daiyan Trisha Dan Aedy Ashraf.

Anchor spm bakal menemui penonton mulai 15 mac, setiap hari isnin, jam 9.00 malam, di astro citra, saluran 108 (hd) / 128 (sd). Projek anchor spm episod 8. Projek anchor spm episod :

Saksikan Drama Bersiri Terbaru, Drama Projek Anchor Spm Yang Akan Bersiaran Mulai 15 Mac 2021 Pada Setiap Hari Isnin Jam 9 Malam Di Astro Citra.

Anchor spm tells friendship, love and the hardships of students at stia in facing the biggest exam of their lives: Published by kelimerah sunday, 2 may 2021. Anchor spm bakal menemui penonton mulai 15 mac, setiap hari isnin, jam 9.00 malam, di astro citra, saluran 108 (hd) / 128 (sd).

Read >>  Full Loan Kereta Untuk Blacklist

Mempersembahkan Barisan Pelakon Muda Berbakat, Drama Bersiri Itu Menjanjikan Kandungan Menarik Dengan Mengetengahkan Nostalgia Zaman Persekolahan Dengan Beberapa Plot Mendebarkan.

Anchor spm mengisahkan tentang sekumpulan pelajar tingkatan lima di sekolah tengku isa anuar (stia) di cameron highlands, yang merupakan sebuah sekolah berasrama penuh berprestij. Kerjayanya bermula sebagai salah seorang peserta hero remaja 2020 dan bergelar juara. Anchor spm akan ditayangkan setiap isnin, 9 malam mulai 15 mac, eksklusif di saluran astro citra hd (108) dan astro citra (128).

Ahmad Nadhir Ahmad Nasar (Lahir 17 Disember 1996) Merupakan Seorang Pelakon Dan Model Lelaki Malaysia.

Sebelum itu, nadhir memulakan kerjaya lakonan menerusi drama cerita hantu asrama, seterusnya membintangi drama tercipta satu ikatan dan projek: Anchor spm adalah sinematografinya yang berkualiti tinggi setaraf filem. Manakala, busana dan gaya penampilan telah direka mengikut karakter setiap watak.

Projek Anchor Spm Nantikan Drama Premium Astro Originals 'Projek Anchor Spm' Diinspirasikan Daripada Penipuan Yang Dirahsiakan Di Malaysia.

Anchor spm telah berjaya ‘membuka mata’ ramai pihak. Anchor spm ialah sebuah siri drama televisyen persekolahan malaysia 2021 arahan razaisyam rashid dan anwari ashraf.[1] siri drama ini mengisahkan tentang sekumpulan pelajar sekolah menengah yang bakal menghadapi sijil pelajaran malaysia , dan siri ini memulakan tayangan perdana di astro citra bermula 15 mac 2021 sebagai sebuah drama televisyen asli. 8 episod tarikh tayangan :