Pejabat Tanah Galian Selangor

Pejabat Tanah Galian Selangor. 509, 512 dan 525 faks : Kekosongan di bawah diterbitkan hanya untuk.

Jawatan Kosong Pejabat Tanah dan Galian Selangor (PTGS from www.ohjob.info

Dashboard statistik, informasi dan inisiatif selangortask force covid19. Pejabat tanah dan galian pahang Kekosongan di bawah diterbitkan hanya untuk.

Untuk Memohon Pastikan Anda Rujuk Syarat Pengambilan, Bidang Tugas Jawatan Dan Lokasi Kekosongan Jawatan Terlebih Dahulu.

Pejabat tanah dan galian pahang L0437291 dokumen diterima pada : 509, 512 dan 525 faks :

Read >>  Rumah Kanak Kanak Arau

Pejabat Tanah Dan Galian Selangor Tingkat Terbawah Bangunan Sultan Salahuddin Aziz Shah, 40576 Shah Alam, Selangor.

Tarikh tutup 10 mei 2021. Bahasa malaysia english mandarin tamil. Kekosongan di bawah diterbitkan hanya untuk.

Jabatan Ketua Pengarah Tanah Dan Galian (Persekutuan) Negeri Selangor.

Pejabat tanah dan galian johor. Untuk makluman, terdapat beberapa kekosongan jawatan yang dibuka untuk permohonan oleh pihak pejabat tanah dan galian selangor (ptg selangor). Sistem smartbox pejabat tanah dan galian selangor (ptgs) sbc/cir/097/2020 21st august, 2020 dear members of the selangor bar, since ptgs have implemented the smartbox system, kindly forward to us your feedback or problems members are facing as we are planning to highlight all issues and table it with the pengarah ptgs.

Eric Choo Kc Recommends Pejabat Tanah Dan Galian Selangor.

Pejabat tanah dan galian kedah. Alamat dan peta lokasi pejabat daerah. Pelanggan [ x ] waktu urusniaga di kaunter unit hasil & unit pendaftaran adalah dibuka seperti biasa kepada orang awam.

Persiaran Bukit Raja 1 / Ku 1.

Maklum balas, cadangan & aduan. Sistem semakan cukai taksiran dbkl. Ketahui pakej kita selangor manfaat kepada petugas barisan hadapan dan rakyat.