Pengalaman Anak Cirit Birit

Pengalaman Anak Cirit Birit. Yela ni first time eisya berry2. Disebabkan itu, isteri terpaksa ambil cuti untuk jaga

PENGALAMAN SEORANG IBU cirit birit from serihati-mengandung.blogspot.com

Alkisahnya minggu lepas syafi terkena cirit birit yang agak teruk. Cuma kali ini agak degil cirit biritnya. Dia tak amik rotavirus vaccine before ni sebab masa tu dah terlambat.

Yela Ni First Time Eisya Berry2.

Namun jika sakit masih berlarutan, segeralah untuk membawanya ke klinik. Cuma kali ini agak degil cirit biritnya. Aku x pasti ape puncanya.

Read >>  Waktu Solat Daerah Temerloh

Sebelum Ini Bukan Khair Tak Pernah Kena Cirit Birit Pun, Banyak Kali.

Najis dia berbau , berair atau berlendir. Tak taulah what went wrong. Dia tak amik rotavirus vaccine before ni sebab masa tu dah terlambat.

Teringat Masa Kena Cirit Birit Hari Tu.cukup 3 Pakej.yang Demam Tu Tak.tapi Saya Minum Air 100 Plus.goncang Dulu Botolnya Untuk Buangkan Gas.lepas Tu Minum.ok La Untuk Bagi Tenaga Tu.maklumlah Nak Makan Nasi Tak Lalu.minum Air Masak Memang Tak Leh Nak Telan.daun Jambu Tu Ubat Warisan Turun Temurun Untuk Sakit Perut.air Tepung Gandum Tu Tak Pernah Cuba.

Dia tidak berselera untuk makan dan minum. But it lasted for few days lah. Memang tidak senang duduk apabila anda melihatnya, apatah lagi ketika melihat anak yang tidak henti meragam kerana berasa tidak selesa.

Meh Meh Ahkak Nak Cerita Tips Dia Berdasarkan Pengalaman Ahkak.

Kanak kanak lebih kerap di serang penyakit cirit birit berbanding dengan orang dewasa. Rasa macam dekat sangat dah nak bersalin tapi pujuk hati lambat lagi kot. Disebabkan itu, isteri terpaksa ambil cuti untuk jaga

Semalam Sahaja Dah Dekat 10 Kali Keluar Air Sahaja.

Nak makan pun tak boleh. We would like to show you a description here but the site won’t allow us. Tiap kali ada makanan masuk ke dalam perut, terus akan keluar semula.