Resepi Paru Goreng Berlada

Resepi Paru Goreng Berlada. Tak kisahla lada merah, lada hijau semua dya sebat makan. Resepi masakan paru goreng berlada yang lazat.

Open Minda Resepi PARU GORENG BERLADA YANG PEDAS TAPI SEDAP from baca-blogspot.blogspot.com

Resepi masakan paru goreng berlada yang digoreng separa garing kemudian disambalkan dengan lada giling. 300 gm paru 10 batang cili merah 2 biji bawang besar 2 keping. Berikut adalah langkah yang betul untuk dapatkan tekstur paru goreng yang sedap.

Resipi Memang Mudah Dan Asal2Nya Masakan Macam Ni Banyak Terdapat Di Restoran2 Orang Minang.

Ayam goreng berlado, resepi yang mudah je nak sediakan. Resepi masakan paru goreng berlada yang digoreng separa garing kemudian disambalkan dengan lada giling. Dulu kala saya tak berapa pandai makan paru.

Ada Yang Kata Tak Elok Makan Organ Dalaman, Seperti Hati, Paru Dan Sebagainya.

Paru juga mempunyai komponen mineral lain seperti zinc, tembaga, zat besi, dan vitamin b yang tinggi. Resepi ikan keli goreng berlada paling simple. So, gigihlah kak bell nak cuba jugak masak masakan paru ni.

Read >>  Pengarah Kesihatan Negeri Kedah

Hasilnya Satu Kuali Garing, Satu Kuali Hangus!

Rasanya sangat sedap dan memang boleh bertambah2 kalau makan. Cara goreng paru supaya rangup, lembut & tak liat. Hahaha lagi pulak memasaknya sangat mudah.

Paru Goreng Berlado Memang Antara Lauk Kegemaran Saya.

5 biji cili merah besar. Sebab dia goreng paru 2 kuali. Setelah masak ketepi dan dibiarkan sejuk seketika.

(Mama Rebus Bersama Sedikit Halia & Garam).

Cara goreng paru berlada kering, sedap dan garing. 6 biji cili padi merah. Semua yang mu d ah saya sukalah kerana saya tidak punya banyak masa di dapur.