Rumah Sewa Bandar Putra Kuantan

Rumah Sewa Bandar Putra Kuantan. 62 properties in kuantan from rm 110,000. Maklumat lanjut rumah untuk dijual [murah bawah harga pasaran] teres 2 tingkat bandar putra kuantan.

TERES DUA TINGKAT BANDAR PUTRA KUANTAN UNTUK DIJUAL from meletopproperties.com

Kondominium untuk disewa di bandar kinrara (kinrara mas condo). Cari property dengan harga terbaik rumah sewa bandar kuantan di malaysia. Berhampiran stesen lrt bk 5 dan giant bandar kinrara.

Kondominium Untuk Disewa Di Bandar Kinrara (Kinrara Mas Condo).

Balok perdana fasa zon 3 fasa 4 & 5; 34 kedai untuk disewa di di kuantan, pahang dijumpai dengan saiz binaan 700 kps, 1 bilik tidur, 1 bilik air. Rumah semi d dan banglo untuk dijual di bandar baru bangi, bandar seri putra dan bukit mahkota.

3.18% Untuk Permulaan Deposit Awal Tanda Booking.

91 rumah sewa bandar putra kuantan. 62 properties in kuantan from rm 110,000. Bilik sewa aircond & full furnished di bandar putra kuantan pahang

Rm380,000 | Teres 2 Tingkat Bandar Putra Kuantan Hot Area [Extended & Renovated] Asking Price :

Bandar putra, tanjung lumpur, kuantan. Teres setingkat bukit kuang sejahtera kemaman [renovated & murah] asking price : Berhampiran stesen lrt bk 5 dan giant bandar kinrara.

Read >>  Borang Ujian Hiv Negeri Perak

Cari Property Dengan Harga Terbaik Rumah Sewa Bandar Kuantan Di Malaysia.

6 (kabinet, table top) teres setingkat alor ara dahlia pekan. Renovation extended ner lot bandar kuantan bandar putri. Rumah baru dan belum diduduki langsung.

Pasdec Damansara Kuantan Fasa 1 Pakej 4;

Find best deal of condo and apartment bilik sewa in kuantan, pahang. Rumah sewa bandar baru bangi priced from myr 600. Video ini mendakwa asrama dalam kuis lebih mahal berbanding dengan menbuat sewaan di sekitar bandar seri putra (bsp) dan bukit mahkota (bm) yang dekat dengan kuis.