Semakan Bantuan Telefon Pintar B40

Semakan Bantuan Telefon Pintar B40. Daftar bantuan b40 rm200 butirannya; Bantuan ini adalah telefon pintar percuma dengan disertakan data internet 120gb (10gb sebulan selama 12 bulan).

Permohonan dan Semakan Status Telefon Pintar Percuma B40 from www.myinformasi.net

Www.infomalaysiakini.com ingin berkongsi maklumat cara untuk. Cara mohon bantuan dan borang permohonan telefon pintar percuma b40 kepada pelajar sekolah b40 dari ytl foundation. Untuk makluman anda, permohonan bantuan telefon pintar percuma b40 2021 ytl foundation bekerjasama dengan yes dan frogasia untuk melancarkan bantuan telefon pintar percuma khas untuk pelajar sekolah rendah dan menengah dalam kumpulan b40.

Tarikh Claim & Tebus Dengan Maxis:

Cara semak telefon pintar percuma b40. Guru juga boleh mencalonkan pelajar yang berkelayakan, terutamanya pelajar berada didalam kumpulan b40.ibu bapa juga boleh memohon bantuan telefon pintar sendiri. Sedia maklum, yayasan ytl dengan kerjasama ytl communications telah menawarkan telefon pintar percuma kepada pelajar sekolah kerajaan dari keluarga b40 yang tidak memiliki telefon pintar atau peranti mudah alih bagi sesi pembelajaran di rumah.

Teruskan Membaca Info Menarik Yang Dikongsikan Di Halaman Mingguan Kerja Ini.

Setiap telefon pintar terbabit akan dilengkapi dengan kad sim prabayar yes 4g dan pelan data. By admin mk august 02, 2020. Sesi persekolahan yang telah bermula kini dijalankan secara online atau pdpr mungkin menjadi cabaran bagi beberapa pihak terutamanya golongan b40.

Read >>  Buku Teks Perniagaan Tingkatan 4 Pdf

Semoga Perkongsian Permohonan Dan Semakan Status Telefon Pintar Percuma Online Ini Dijadikan Panduan Buat Para Pelajar Dan Ibu Bapa!

Permohonan baru & semakan telefon pintar percuma kepada pelajar b40 share seperti sedia maklum, yayasan ytl dengan kerjasama ytl communications telah menawarkan telefon pintar percuma kepada pelajar sekolah kerajaan dari keluarga b40 yang tidak memiliki peranti mudah alih bagi sesi pembelajaran di rumah. Bantuan ini merupakan sebiji telefon pintar percuma dengan data internet 120gb (10gb / sebulan selama 12 bulan). Borang permohonan telefon pintar percuma b40.

Sekiranya Anda Penerima Bantuan Prihatin Nasional (Bpn) Dengan Jumlah Bantuan Rm1,600,.

Level 32, menara ytl, 205, jalan bukit bintang, 55100 kuala lumpur, malaysia. Cara memohon telefon pintar percuma b40. Subsidi pembelian telefon pintar rm300 bantuan rm300 ini akan diterima oleh lapan juta dari golongan b40 dalam bentuk kredit telekomunikasi.

Untuk Info Terkini Adalah Berkenaan Pelajar Sekoloh Yang Tergolong Dalam Keluarga B40 Dan Mempunyai Kelayakan Untuk Memiliki Telefon Pintar Secara Percuma, Anda Harus Membuat Permohonan Dan Kepada Yang Sudah Membuat Permohonan Anda Di Minta Untuk Membuat Semakan.

Pelajar b40 yang layak akan mendapat manfaat: Melalui inisiatif ini, semua murid sekolah rendah dan menengahh boleh mengakses: Teruskan membaca info menarik di bawah ini: