Semakan Pengesahan Jawatan Spp

Semakan Pengesahan Jawatan Spp. Check spelling or type a new query. Pilih pada menu semakan atas talian.

semakan pengesahan dalam perkhidmatan spa Semakan from sylvieys.blogspot.com

Pilih pada pilihan semakan permohonan. Suruhanjaya perkhidmatan pelajaran (spp) ditubuhkan pada 1 januari 1974 melalui penguatkuasaan akta a193 dan p.u.(b)556/1973. Spp merupakan pihak berkuasa melantik (pbm) bagi anggota perkhidmatan pendidikan dalam urusan pelantikan, pengesahan dalam perkhidmatan, kemasukan ke dalam perjawatan tetap atau perjawatan berpencen, kenaikan pangkat, pertukaran pelantikan/pertukaran tetap perkhidmatan dan kawalan tatatertib.

Spp Merupakan Badan Yang Akan Menyelaras Anggota Perkhidmatan Pendidikan Dalam Urusan Pelantikan, Pengesahan Dalam Perkhidmatan, Kemasukan Kedalam Perjawatan Tetap Atau Perjawatan Berpencen, Kenaikan Pangkat, Pertukaran Pelantikan/Pertukaran Tetap Perkhidmatan Dan Kawalan Tatatertib.

Borang maklumat calon temu duga akp (spp/bg/009) muat turun. Jawatan ini tidak boleh digunakan bagi tujuan kenaikan pangkat dan pengesahan jawatan. Setiap pegawai yang dilantik dikehendaki berkhidmat dalam tempoh percubaan 1 tahun hingga 3 tahun.

Read >>  Gambar Style Rambut Lelaki

Semakan Urusan Perkhidmatan Suruhanjaya Perkhidmatan Pendidikan Bm | Bi:

Pilih pada pilihan semakan permohonan. Cara semak permohonan myspp (myspp.spp.gov.my) untuk menyemak permohonan pula, anda perlu mengikut beberapa langkah ini : 6.8 tidak hadir bertugas tanpa cuti (jawatan sekarang):

Format Surat Sokongan Permohonan Dan Kebenaran Menghadiri Temu Duga Oleh Ketua Jabatan.

Semakan pengesahan jawatan spp : Kegunaan majikan menyemak format dan memuat naik fail txt cp39 untuk dihantar. Tawaran pelantikan pengesahan pelantikan dan pengesahan dalam perkhidmatan sebagai pegawai perkhidmatan pendidikan.

Pilih Pada Menu Semakan Atas Talian.

Suruhanjaya perkhidmatan pelajaran (spp) telah mengumumkan bahawa mulai 15 julai 2020, semua permohonan jawatan anggota perkhidmatan pendidikan akan menggunakan sistem pengambilan anggota perkhidmatan pendidikan (myspp). 6.2 tarikh pengesahan pelantikan tetap. 731211105455 atau a2345567) portal spp

Anda Boleh Buat Semakan Di Portal Semakan Permohonan Jawatan Spp.

6.1 tarikh tawaran pelantikan tetap 6.2 tarikh pengesahan pelantikan tetap 6.3 tarikh kursus induksi /. Hal ini demikian kerana jawatan dalam suruhanjaya perkhidmatan pelajaran. Senarai semak perakuan urusan pengesahan dalam perkhidmatan suruhanjaya perkhidmatan pelajaran nama pegawai: