Senarai Penerima Pingat Tyt Sabah 2021

Senarai Penerima Pingat Tyt Sabah 2021. Dan pingat kehormatan negeri sabah bagi tahun 2021 [ sila tandakan x di petak yang berkenaan sahaja] i. ***tahniah diucapkan kepada semua penerima darjah kebesaran, bintang dan pingat persekutuan tahun 2020.

Hamzah Zainudin & Ismail Sabri Dahului Senarai Penerima from www.borneotoday.net

Sukacita dimaklumkan, pejabat ini ingin menarik perhatian Pejabat setiausaha kerajaan negeri melaka dalam satu kenyataan memaklumkan acryl sani menerima. For faster navigation this iframe is preloading the wikiwand page for darjah kebesaran negeri kelantan.

Bagi Semakan Senarai Penerima Darjah Kebesaran Bintang Dan Pingat (Dkbp).

Hamzah mendahului senarai penerima pingat. Istiadat dimulakan dengan pengurniaan darjah utama yang amat mulia bintang kenyalang sarawak, pegawai bintang kenyalang (p.b. Noorainee bakal mendahului senarai tujuh penerima anugerah tertinggi negeri iaitu seri.

Read >>  Semakan Bantuan Musim Tengkujuh 2021

*** Untuk Senarai Penuh Sila Muat Turun Aplikasi Suara Sarawak.

Senarai nama penerima darjah kebesaran, bintang dan pingat persekutuan tahun 2020 panglima jasa negara (p.j.n.) membawa gelaran “datuk” terhad 3 pihak berkuasa tempatan / badan berkanun 11. Timbalan ketua menteri, datuk seri bung moktar radin mendahului senarai 120 penerima darjah kebesaran dan bintang serta pingat negeri sabah. Tempoh pencalonan telah ditutup pada 28 feb 2022 dan akan dibuka semula pada 01 dec 2022.

Sabah Dan Negara Dalam Apa Jua Lapangan.

Senarai penerima darjah kebesaran, bintang dan pingat persekutuan (dkbpp). Dalam senarai penerima yang akan diwartakan pada 22 julai 2021, isteri kepada tyt. Berikut dikongsikan keputusan penuh pilihanraya negeri sabah tahun 2020 yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa:

Isteri Bekas Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, Puan Sri Noorainee Abdul Rahman Mendahului Senarai Penerima.

Nota darjah kebesaran dan bintang kehormat negeri sabah from. Pejabat setiausaha kerajaan negeri melaka dalam satu kenyataan memaklumkan acryl sani menerima. Panduan pencalonan dkbpkns tahun 2021 3 pejabat hal ehwal dalam negeri dan penyelidikan (phedn&p)

Harap Maklum Pencalonan Telah Ditutup Pada 31 Disember 2021 (Jumaat).

Ii) penerima darjah kebesaran ini akan mendapat gelaran 'datuk seri panglima' dan gelaran ini merupakan yang paling kanan sekali dalam susunan keutamaan. Oktober 26, 2021 oktober 26, 2021. Bung moktar antara tujuh penerima anugerah tertinggi negeri iaitu seri.