Smk Yam Tuan Radin

Smk Yam Tuan Radin. Dewan budiman smk yam tuan radin. Masih ramai lagi masyarakat yang tidak mengenali apa itu kursus seni kulinari.

Unit Bimb & Kaunseling, SMK YAM Tuan Radin, Port Dickson from ms-my.facebook.com

Km 11,jalan seremban 71010 info kontak [email protected] 066514002 066517040. Ini sejajar dengan matlamat, hala tuju dan komitmen syarikat yang lebih efisyen dan. Merupakan anakanda yamtuan radin dan mempunyai anakanda yang memodenkan negeri sembilan iaitu tuanku muhammad.

Ustazah Azizah Bt Ilias Ustaz Saiful Rafizan B Jamil Ustazah Hanita Bt Mohammad Pn.salamah Bt Ismail Pengerusi :

Ts.siti nafisah md rashid,ts.dr.ismassabah ismail. Kemudian pada tahun 2007 nama syarikat telah ditukar kepada starikat mutiara pd sdn bhd. Puteri islam smk yam tuan radin.

Azam B Ismail Bendahari :

Pembimbing rakan sebaya sejarah perkembangan 1. Pada tahun ini, kelab pum berjaya merangkul enam (6) kategori bagi kategori pelajar dan guru. Program yang dijalankan pada 19 oktober 2010 dan dirasmikan oleh yb dato' siow chen pin, exco kerajaan negeri sembilan.

Read >>  Tuan Danial Episod Akhir

Smk Yam Tuan Radin Terletak Di Kawasan Luar Bandar Dan Mempunyai Bilangan Guru Sebanyak 86 Orang Dan Bilangan Murid Sebanyak 1044 Orang.

Syarat kemasukan dalam bidang seni kulinari diploma seni kulinari adalah bidang seni dalam penyediaan makanan. Nor raziah bt latif setiausaha : Shukry b rasid n.pengerusi :

Ini Sejajar Dengan Matlamat, Hala Tuju Dan Komitmen Syarikat Yang Lebih Efisyen Dan.

Kini bernama smk yam tuan radin. Smk lukut kini hanya tinggal dalam sejarah. Fatin nur asyikin bt mohd syafiq n.setiausaha :

Sambutan Hari Guru Di Sekolah Menengah Kebangsaan (Smk) Yam Tuan Radin, Lukut Di Sini, Menampilkan Kelainan Apabila Guru Memakai Pakaian Mewakili Pelbagai Kerjaya Di.

(pengetua cemerlang smk yam tuan radin) guru penasihat : Merupakan anakanda yamtuan radin dan mempunyai anakanda yang memodenkan negeri sembilan iaitu tuanku muhammad. Sekolah menengah kebangsaan yam tuan radin: