Taman Residensi Mesra Gurun

Taman Residensi Mesra Gurun. Semestinya akan membangun menjadi sebuah lokasi pembangunan yang pesat dan harmoni. Taman residensi mesra fasa 1.

Taman Residensi Mesra, Taman Residensi Mesra, Gurun, Kedah from www.propertyguru.com.my

Freehold ️ dijangka siap 2024 Semestinya akan membangun menjadi sebuah lokasi pembangunan yang pesat dan harmoni. 08300, gurun, kuala muda, kedah.

Informasi ===== ️ Nama Projek :

Taman seri residensi is a stylish development located in the bustling suburb of north klang, called sungai kapar indah. Lihatlah butiran hartanah, kemudahan dan fasiliti yang tersedia, tempat menarik berhampiran, serta rekod transaksi. Taman residensi mesra fasa 1.

Projek Fasa 3 Ini Menawarkan Rumah Teres 2 Tingkat Dan Semestinya Akan Mendapat Sambutan Kerana Ianya Lanjutan Dari Sambutan Terdahulu Pada Fasa 2.

For sale for rent for auction name. Residensi mesra @ gurun east. 548 taman ria mesra 2 gurun.

1 Storey House @ Taman Ria Mesra, Gurun.

Semestinya akan membangun menjadi sebuah lokasi pembangunan yang pesat dan harmoni. Post wanted ads for taman residensi mesra. Projek perumahan baharu teres 1 tingkat kos sederhana.

Projek Perumahan Terbaru Mampu Milik Untuk Anda!

Residensi mesra @ gurun east. Taman residensi mesra fasa 1. Taman cempaka indah, bukit selambau.

Cari Property Dengan Harga Terbaik Taman Ria Mesra 2 Gurun Di Malaysia.

Lokasi terbaik bersebelahan taman ria mesra, gurun. Rebate banyak berbaloi² rugi tak grab. Freehold ️ dijangka siap 2024

Read >>  Taman Nilam Kencana Jitra