Tanah Untuk Dijual Di Kedah

Tanah Untuk Dijual Di Kedah. 94726 likes 8 talking about this. Tanah kebun getah muda berusia 6 tahun belum ditoreh lagi untuk dijual,di daerah lembah arang wang tepus,jitra ,kubang pasu ,kedah.harga yang ditawarkan ialah rm250 ribu dan harga blh dirunding lagidengan keluasan 3relong 1/2.jarak tanah ke pekan tanah merah jitra dan highway tanah merah 30 minit dan ke jitra 35 minit.jika berminat sebarang pertanyaan sila.

TANAH LOT DI KEDAH UNTUK DIJUAL MURAH TANAH UNTUK DIJUAL from tanah-lot-kedah.blogspot.com

Tanah (kebun getah) untuk dijual. Tanah untuk dijual tanah status pertanian di bukit rawa, mukim kepelu, kedah sesuai untuk dusun atau getah. Tanah bendang untuk dijual di mukim bakai , baling, kedah.buka harga rm71000 tetapi boleh tawar menawar.

94726 Likes 8 Talking About This.

“kadar rm21 pula adalah untuk umat islam yang menjadikan makanan hariannya daripada beras jenis basmathi, beras jepun, beras merah dan setaraf dengannya,” katanya pada sidang akhbar ketetapan kadar zakat fitrah kedah 2022 di menara zakat di sini, hari ini. Tanah tanah lot murah di daerah pendang, kedah untuk dijual segera pada harga yang sangat sangat dimampui ramai iaitu serendah rm11,000 sahaja. Lot lot tanah terkini 2013 di kedah untuk dijual murah samada untuk tujuan perumahankediaman pertanian mahu pun industri.

Tanah Lot Di Permatang Simpor, Bandar Baharu, Kedah.

Bunglow dua tingkat untuk dijual + tanah (view sawah) rm 520 000. Mar 2, 11:53 kepala batas. Tanah bendang untuk dijual di mukim bakai , baling, kedah.buka harga rm71000 tetapi boleh tawar menawar.

Read >>  Tempat Pelancongan Di Kedah

Tanah 200 Ekar Di Merbuk,Sungai Petani, Kedah Untuk Dijual Lokasi Tanah Berkeluasan 200 Ekar Di Merbuk, Sungai Petani, Kedah Ini Sangat Strategik Untuk Projek Perumahan Kerana Dikelilingi Infrastuktur Asas Selain Dekat Dengan Uitm, Mrsm, Sekolah, Institut Dan Juga Muzium Negara Lembah Bujang.

Rm 275k nego = loan lppsa di terima spesifikasi. Harga tanah meningkat begitu mendadak. Taman camar, kulim, kedah rumah untuk dijual (partial reno) teres 2 tigkat (end lot ada tanah tepi) 4 bilik 3 bilik air 2250 sqft non bumi lot.

Tali Air 4, Kuala Selangor Posted:

Dipaparkan pada 06 mar 2022 12:02 pm. Tanah kebun getah muda berusia 6 tahun belum ditoreh lagi untuk dijual,di daerah lembah arang wang tepus,jitra ,kubang pasu ,kedah.harga yang ditawarkan ialah rm250 ribu dan harga blh dirunding lagidengan keluasan 3relong 1/2.jarak tanah ke pekan tanah merah jitra dan highway tanah merah 30 minit dan ke jitra 35 minit.jika berminat sebarang pertanyaan sila. 7 relong lebih / 2.01837 hektar harga di buka :

Tanah (Kebun Getah) Untuk Dijual.

Tanah kediaman untuk dijual di kedah. Region of kedah properties for sale at the best prices. Sungai tiang, pendang, kedah keluasan :