Tanah Untuk Dijual Kedah

Tanah Untuk Dijual Kedah. Bagaimana pun sebahagian dari lot liot berkenaan yang dijual pada harga serendah rm15,000 sahaja telah pun dijual ( berdasarkan kedudukan dan keluasan sebenar ). Bunglow dua tingkat untuk dijual + tanah (view sawah) rm 520 000.

TANAH LOT DI KEDAH UNTUK DIJUAL MURAH from tanah-lot-kedah.blogspot.com

Cat tree prelove untuk dijual. Cari tanah perindustrian dengan pilihan lokasi, harga rumah, pelan, jumlah bilik dan seterusnya. Tanah (kebun getah) untuk dijual.

5,259 Likes · 4 Talking About This.

Tali air 4, kuala selangor posted: Terdapat beberapa lot lagi masih terbuka untuk orang ramai. Tanah bendang untuk dijual di mukim bakai , baling, kedah.buka harga rm71000 tetapi boleh tawar menawar.

Tanah Untuk Dijual Hartanah Kedah.

Keseluruhan geran = 0.8086 hektar bahagian yg hendak dijual = 0.356 ekar= 1/2 relong.=0.14hektar. Kawasan perindustrian mergong,barrage 2a,05150 alor setar, kedah. Lihat senarai tanah perindustrian untuk dijual di malaysia sebanyak 19 unit, mula dari harga rm19, dikemaskini pada mac 2022.

Pening Pula Saya Bila Gabungkan Rumah Untuk Dijual Di Kedah Dengan Yang Tanah.

Tanah kebun getah muda berusia 6 tahun belum ditoreh lagi untuk dijual,di daerah lembah arang wang tepus,jitra ,kubang pasu ,kedah.harga yang ditawarkan ialah rm250 ribu dan harga blh dirunding lagidengan keluasan 3relong 1/2.jarak tanah ke pekan tanah merah jitra dan highway tanah merah 30 minit dan ke jitra 35 minit.jika berminat sebarang pertanyaan sila. Tanah berkedudukan strategik tepi jalan utama laluan simpang kuala ke kuala kedah untuk dijual segera.jarak kurang 5 minit dari pekan kuala kedah. Tanah sawah 2 ekar 1 road 70000 pole untuk dijual di tali air 4 kuala selangor sesuai untuk buat rumah dan hom.

Read >>  Hati Perempuan Episod 4

Tanah Lot Di Kedah Untuk Dijual Murah Tanah Lot Tepian Pantai Di Yan Kedah Untuk Dijual.

Tanah 200 ekar di merbuk,sungai petani, kedah untuk dijual lokasi tanah berkeluasan 200 ekar di merbuk, sungai petani, kedah ini sangat strategik untuk projek perumahan kerana dikelilingi infrastuktur asas selain dekat dengan uitm, mrsm, sekolah, institut dan juga muzium negara lembah bujang. Tanah lot sekitar kawasan kubang pasu, pokok sena, pendang, kuala muda, yan,. Tanah untuk dijual di kedah + penang.

Lihat Gambar, Video, Lawatan Maya & Baca Ulasan Projek.

Lot 306 luas lot : Tanah lot di kedah darulaman. Keluasan tanah ini 2.971 ekar (12024.69 m2) dan berbentuk memanjang dengan bukaan.