Tempat Bercuti Di Negeri Sembilan

Tempat Bercuti Di Negeri Sembilan. Atau tengah merancang nak bercuti ke mana. X park bandar sri sendayan.

Tempat Percutian Menarik Di Negeri Sembilan 10 Aktiviti from enakbngiit.blogspot.com

Tempat penginapan menarik di negeri sembilan. 36 tempat menarik di negeri sembilan | percutian sekeluarga. Kalau anda teliti kebanyakan tempat menarik di negeri sembilan seperti di atas, majoriti tarikan utama adalah di kawasan port dickson & juga di kawasan bukit atau hutan simpan yang menawarkan pelbagai produk pelancongan yang lebih menjurus kepada jenis ecotourism.

Tidak Ramai Tahu Tahu Tentang Permata Yang Tersembunyi Di Negeri Tersebut.

36 tempat menarik di negeri sembilan | percutian sekeluarga. Cuma fiza belum explore habis lagi. Negeri sembilan ni walaupun kecil tapi banyak tempat tempat percutian yang menarik tau!

Read >>  Lembaga Hasil Dalam Negeri Kedah

Berketinggian 80 Meter, Lata Kijang Adalah Sebuah Kawasan Air Terjun Yang Tertinggi Di Negeri Sembilan.

Tempat wisata negeri sembilan satu ini cocok untuk anda jelajah saat penat akan suasana bandar perkotaan dan sibuknya pekerjaa. Tempat penginapan menarik di negeri sembilan. Berketinggian 80 meter, lata kijang adalah sebuah kawasan air terjun yang tertinggi di negeri sembilan.

Village Kolam Air, Mukim Pantai,, Jalan Jelebu, 71770 Seremban, Negeri Sembilan.

Negeri sembilan terdiri daripada 7 buah daerah. Kalau ada rasa rasa nak ke negeri sembilan. Ia terletak bersebelahan dengan nka coffee house.

Salah Satu Tempat Menarik Untuk Family Day Di Negeri Sembilan Juga Adalah Pd Ostrich Show Farm.

Destinasi percutian tepi pantai di negeri sembilan paling popular iaitu port dickson menawarkan banyak aktiviti & penginapan menarik untuk anda terokai. Anda boleh merasai pengalaman ini di the dusun, mantin, negeri sembilan. Keindahan alam dan kawasan di sekitar tempat ini memang memikat hati untuk bermalam di the dusun.

Untuk Menuju Ke Sini, Anda Boleh Menggunakan Pacuan 4 Roda Untuk Memudahkan Anda Menempuhi Jalan Yang Berbecak Terutama Sekali Pada Hari Hujan.

Jadi di sini kami sediakan 10 homestay khas untuk anda di negeri sembilan. Jika anda bercadang bercuti bersama keluarga yang besar seperti 5 orang ke atas, anda mesti mencari homestay atau tempat untuk menginap sepanjang percutian tersebut. Kalau anda teliti kebanyakan tempat menarik di negeri sembilan seperti di atas, majoriti tarikan utama adalah di kawasan port dickson & juga di kawasan bukit atau hutan simpan yang menawarkan pelbagai produk pelancongan yang lebih menjurus kepada jenis ecotourism.