Tempat Makan Menarik Di Ayer Keroh Melaka

Tempat Makan Menarik Di Ayer Keroh Melaka. Ikan bakar cukup sedap dinikmati untuk makan tengah. La famiglia pasta n’licious taco kebab melawati cendol durian bachang 8th street coffee & burger time out coffee

Tempat Makan Menarik di Melaka from www.bebelancikmin.com

Sebab, beberapa tahun lepas kami pernah kene ketuk hampir rm200 makan untuk 6 orang dewasa. #5 cucur udang alor gajah. Medan ikan bakar terapung umbai 6.

Terdapat 10 Food Truck Yang Akan Beroperasi Diiringi Dengan Persembahan Santai Buskers.

Padahal berkali kali datang melaka tak pernah pernah nak cuba asam pedas melaka. Koridor pelancongan ayer keroh merupakan antara kawasan pelancongan utama di melaka yang menempatkan beberapa tempat pelancongan yang menarik terutamanya pelancongan berkonsepkan rekreasi. Dah niat dalam hati nak makan asam pedas kali ni.

Jonker Walk / Jonker Street 3.

Melaka memang terkenal dengan asam pedas, jadi jika anda berkunjung ke sini, jangan cuba untuk. (baca juga tentang 31 kedai makan sedap di melaka untuk sarapan dan makan tengahari!) 1. Tempat menarik di ayer keroh mahsul sejahtera.

Read >>  Kedai Emas Bandar Baru Uda

Aida Rich Cafe Terletak Di Taman Tasik Utama, Ayer Keroh, Melaka.

Antara pilihan makanan yang terdapat di sana adalah: Tempat menarik di ayer keroh 1. 31+ tempat makan best di melaka buat perut lapar!

7 Restoran Asam Pedas Di Melaka Yang Famous & Sedap.

Mini malaysian and asean cultural park (taman mini malaysia) 5. #8 melantak steak hub melaka. La famiglia pasta n’licious taco kebab melawati cendol durian bachang 8th street coffee & burger time out coffee

#5 Cucur Udang Alor Gajah.

Bukit restaurant & cafe ni bukan asing lagi bagi orang yang tinggal dikawasan sekitar ayer keroh, melaka. Selain itu ia juga berdekatan dengan kawasan pelancongan dimana anda hanya memerlukan kurang dari 5 minit (menaiki kenderaan) sahaja untuk tiba ke ayer keroh. Menara setinggi 80 meter ini,membolehkan kita melihat banyak tempat menarik di melaka pada sudut berbeza di malam hari.