Terjemahan Al Quran Bahasa Melayu

Terjemahan Al Quran Bahasa Melayu. Aplikasi ini adalah al quran terjemahan bahasa melayu (malaysia) dengan audio mp3 murattal full 114 surah atau 30 juzuk tanpa sekatan. Aplikasi ini adalah al quran terjemahan bahasa melayu (malaysia) dengan audio mp3 murottal full 114 surah atau 30 juzuk tanpa sekatan.

AlQuran Amazing Terjemahan 33 Dalam 1 (Size A4) Shopee from shopee.com.my

Aplikasi ini adalah al quran terjemahan bahasa melayu (malaysia) dengan audio mp3 murottal full 114 surah atau 30 juzuk tanpa sekatan. Dan gambaran antar muka yang user friendly. Sebuah kamus (edisi jawi dan rumi) disediakan.

Aplikasi Ini Adalah Al Quran Terjemahan Bahasa Melayu (Malaysia) Dengan Audio Mp3 Murottal Full 114 Surah Atau 30 Juzuk Tanpa Sekatan.

Terjemahan al quran bahasa melayu. Biasanya teks asal bahasa arab masih kekal dalam. Bermain ayat audio oleh ayat 4.

Read >>  Kedai Gambar Taman Universiti

Mengadopsi Tampilan Antar Muka Yang User Friendly, Sehingga Mudah Digunakan.

Aplikasi ini adalah al quran terjemahan bahasa melayu (malaysia) dengan audio mp3 murattal full 114 surah atau 30 juzuk tanpa sekatan. Berkongsi ayat / ayat yang anda mahu. Terdiri atas 73 ayat, surah ini termasuk golongan surah madaniyah, diturunkan sesudah surah ali ‘imran.

Dengan Itu Anda Akan Bergerak Terus Menguasai Ke 30 Juzuk Dengan.

Aplikasi ini adalah al quran terjemahan bahasa melayu malaysia dengan audio mp3 murottal full 114 surah atau 30 juzuk tanpa sekatan. Berikut ialah doa khatam quran dalam bahasa arab yang kami scan untuk rujukan semua. This product is temporarily out of stock.

If You Want To Read, Recite, And Listen Quran With Translation, Then Download Quran Melayu.

Dan mereka kafir kepada al qur’an yang diturunkan sesudahnya, sedang al qur’an itu adalah (kitab) yang hak; Alquran.my tidak bertanggungjawab di atas sebarang penyalahgunaan kandungan. “kami hanya beriman kepada apa yang diturunkan kepada kami”.

Sesungguhnya Allah Adalah Maha Mengetahui, Lagi Maha Bijaksana.

Dan gambaran antar muka yang user friendly. Quran melayu is a free quran application with translation in malaysian language and audio recitation. Surah al ahzab terjemahan bahasa melayu.