Www Hasil Gov My Ezhasil

Www Hasil Gov My Ezhasil. Hadir ke cawangan lhdnm yang berdekatan. Klik pautan berikut untuk maklumat lanjut mengenai program memfail borang nyata (bn) bagi tahun 2022:

Login eFiling LHDN Mula Dibuka 1 Mac 2021 (ezHasil) from portalsemakan.com

Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan, tuan/puan boleh menghubungi pejabat setem cawangan / pusat khidmat hasil lhdnm yang berdekatan atau emel kepada stamps ([email protected]) × manual pengguna Submit documents and printed qr code to lhdnm officer at. Menyimpan maklumat pekerja dan bayaran pcb/cp38.

Kepada Pelanggan Kami, Kami Ingin Memaklumkan Kepada Anda Bahawa Sistem Di Dalam Mod Penyelenggaraan.

Lhdn extends e filing deadline to june 2020 also applies to manual submission lowyat net. Panduan isi efiling cukai pendapatan 2021 untuk kali pertama. Hadir ke cawangan lhdnm yang berdekatan.

Sila Semak Emel Dan Klik Link Yang Diberikan Untuk.

Mengira pcb pada setiap bulan. Mengemukakan data bayaran pcb/cp38 secara dalam talian. Nota penerangan jadual pcb 2012.

Sekiranya Terdapat Sebarang Pertanyaan, Tuan/Puan Boleh Menghubungi Pejabat Setem Cawangan / Pusat Khidmat Hasil Lhdnm Yang Berdekatan Atau Emel Kepada Stamps ([email protected]) × Manual Pengguna

Submit for approval save changes close. Kata laluan anda telah disekat. Make the smart move to file and pay your taxes

Bring Along Documents And Printed Qr Code To Stamp Duty Office.

Nota penerangan jadual pcb 2013. Sila ke laman utama untuk meneruskan. Mengira pcb pada setiap bulan.

Sekiranya Berlaku Kegagalan Semasa Transaksi Byrhasil, Pihak Kami Akan Menguruskan Pembayaran Balik Ke Akaun Pembayar Cukai Dengan Kerjasama Paynet Dan Bank Pembayar Cukai.

Generate and print qr code (pdf format is available). Waktu puncak perkhidmatan telefon di hasil care line untuk memudahkan urusan tuan/puan, adalah dimaklumkan bahawa waktu puncak bagi perkhidmatan talian telefon hasil care line adalah mulai jam 10.30 pagi hingga 12.30 tengah hari dan 2 petang hingga 4.30 petang. Sila semak emel dan klik link yang diberikan untuk.

Read >>  Sewa Rumah Johor Bahru